Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2016?

Na het grote succes van de afgelopen jaren, organiseren we dit jaar in samenwerking met Olgo.nl de Bouwsteentjes.info ‘LEGO kerstdorp TOP 10’ 2016. Bouw een LEGO kerstdorp, stuur ons jouw beste foto en je wint misschien wel een gave prijs. LEGO fans zullen jouw kerstdorp bewonderen en voor de top 3 hebben we een leuke verassing. 


Wat houdt de actie in?

We zijn net als de voorgaande jaren op zoek naar het mooiste LEGO kerstdorp. Of het nou om een klein of groot kerstdorp gaat, je zult worden beloond op originaliteit. Uiteraard mag je gebruik maken van bestaande LEGO sets, maar het liefst zien we eigen creaties (MOC’s) of een combinatie daarvan.

In de voorgaande jaren hebben we vooral kerstdorpen gezien welke in het LEGO City of Creator thema gebouwd zijn. Graag zien we ook eens wat anders, denk aan een LEGO Star Wars geïnspireerde kerstdorp, een Ninjago of Nexo Knights thema en ga maar door. Andere LEGO fans kunnen een stem uitbrengen op jouw LEGO kerstdorp dus zorg dat die van jou uitblinkt!

Bekijk hier de uitslag van het mooiste LEGO kerstdorp 2016


Kandidaten 2016


Hoe kan ik meedoen?

  • Zorg voor een duidelijke en heldere foto. Niet te donker!
  • We plaatsen de foto op de website en mensen kunnen hierop stemmen
  • We plaatsen je foto gegarandeerd en maximaal 1 per inzending
  • Insturen kan tot 24 december 2016 zodat er genoeg tijd is om stemmen te vergaren. Wees dus op tijd!
  • Stemmen op jouw favoriete kerstdorp kan tot 27 december 2016

Mail je foto naar redactie@bouwsteentjes.info. Staat jouw foto online? Vergeet dan niet om te reageren bij jouw foto om mensen aan te moedigen! Ook kun je vrienden vragen om te stemmen op jouw LEGO Kerstdorp zodat je meer stemmer krijgt en daarmee kans maakt om in de TOP 10 te komen. Het is niet toegestaan om leden van de LEGO verzamelaars groep via pb lastig te vallen om te stemmen.


Wat en hoe kun je winnen?

De bouwers van de mooiste LEGO kerstdorpen maken kans op geweldige prijzen. LEGO fans kunnen stemmen op jouw LEGO kerstdorp maar je kunt ook familie en vrienden vragen om op jouw LEGO kerstdorp te stemmen. Zo maak je nog meer kans op een plekje in de Bouwsteentjes.info ‘LEGO kerstdorp TOP 10’ 2016!

Prijzenpakket:

  • 1e plaats: Olgo Kortingcode van €50,-
  • 2e plaats: Olgo Kortingcode van €30,-
  • 3e plaats: Olgo Kortingcode van €20,-

Op 27 december rond 20:00 maken we de uiteindelijke Bouwsteentjes.info ‘LEGO kerstdorp TOP 10’ 2016 bekend. Kom tot die tijd vooral zo nu en dan terug om de kerstdorpen van andere bouwers te bekijken en vergeet daarbij niet te stemmen op jouw favoriete LEGO kerstdorp.


Mede mogelijk gemaakt door Olgo.nl

Het prijzenpakket wordt aangeboden door Olgo.nl. Waarom shoppen bij Olgo.nl? Scherpe prijzen, snelle levering en een uitgebreid aanbod aan LEGO!

banner_olgo