Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2016?

Na het grote succes van de afgelopen jaren, organiseren we dit jaar in samenwerking met Olgo.nl de Bouwsteentjes.info ‘LEGO kerstdorp TOP 10’ 2016. Bouw een LEGO kerstdorp, stuur ons jouw beste foto en je wint misschien wel een gave prijs. LEGO fans zullen jouw kerstdorp bewonderen en voor de top 3 hebben we een leuke verassing. 


De Bouwsteentjes.info LEGO kerstdorp TOP 10 2016 staat online!

Bekijk de Top 10 via deze link.


Belangrijk mededelingen:

Omdat we graag een winnaar willen benoemen is het belangrijk dat jij jouw naam in een reactie bij jouw foto van je MOC zet. Dit is verplicht en inzendingen zonder naam, maken geen kans meer op één van de prijzen. Reageren doe je als volgt:

Inzending van: (naam moccer)!

Wat ook belangrijk is is dat wij de uploader hebben verwijderd en daardoor inzenden enkel via email mogelijk is. Het adres staat in het kopje ‘Hoe kan ik meedoen?‘.

Tevens hebben we de actie verlengd t/m 24 december 23:59 uur, i.p.v. 20 december 2016. De uitslag is daardoor ook verplaatst naar 27 december 2016 om 20:00!

Laatste mededeling: Het is niet toegestaan om leden van de LEGO verzamelaars groep via pb lastig te vallen om te stemmen. Bij klachten kunnen we besluiten de deelnemer te diskwalificeren.

Wat houdt de actie in?

We zijn net als de voorgaande jaren op zoek naar het mooiste LEGO kerstdorp. Of het nou om een klein of groot kerstdorp gaat, je zult worden beloond op originaliteit. Uiteraard mag je gebruik maken van bestaande LEGO sets maar het liefst zien we eigen creaties (MOC’s) of een combinatie daarvan.

In de voorgaande jaren hebben we vooral kerstdorpen gezien welke in het LEGO City of Creator thema gebouwd zijn. Graag zien we ook eens wat anders, denk aan een LEGO Star Wars geïnspireerde kerstdorp, een Ninjago of Nexo Knights thema en ga maar door. Andere LEGO fans kunnen een stem uitbrengen op jouw LEGO kerstdorp dus zorg dat die van jouw uitblinkt!

Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2016?

Je kan de top 10 van vorig jaar nog eens bekijken via de volgende link en wie weet haal je er wel wat inspiratie uit: LEGO kerstdorp TOP 10 van 2015


Kandidaten 2016[ 1-20 ]
[ 21-28 ]

Hoe kan ik meedoen?

  • Zorg voor een duidelijke en heldere foto. Niet te donker!
  • We plaatsen de foto op de website en mensen kunnen hierop stemmen
  • We plaatsen je foto gegarandeerd en maximaal 1 per inzending
  • Insturen kan tot 24 december 2016 zodat er genoeg tijd is om stemmen te vergaren. Wees dus op tijd!
  • Stemmen op jouw favoriete kerstdorp kan tot 27 december 2016

Mail je foto naar redactie@bouwsteentjes.info. Staat jouw foto online? Vergeet dan niet om te reageren bij jouw foto om mensen aan te moedigen! Ook kun je vrienden vragen om te stemmen op jouw LEGO Kerstdorp zodat je meer stemmer krijgt en daarmee kans maakt om in de TOP 10 te komen. Het is niet toegestaan om leden van de LEGO verzamelaars groep via pb lastig te vallen om te stemmen.

Wat en hoe kun je winnen?

De bouwers van de mooiste LEGO kerstdorpen maken kans op geweldige prijzen. LEGO fans kunnen stemmen op jouw LEGO kerstdorp maar je kunt ook familie en vrienden vragen om op jouw LEGO kerstdorp te stemmen. Zo maak je nog meer kans op een plekje in de Bouwsteentjes.info ‘LEGO kerstdorp TOP 10’ 2016!

Prijzenpakket:

  • 1e plaats: Olgo Kortingcode van €50,-
  • 2e plaats: Olgo Kortingcode van €30,-
  • 3e plaats: Olgo Kortingcode van €20,-

Op 27 december rond 20:00 maken we de uiteindelijke Bouwsteentjes.info ‘LEGO kerstdorp TOP 10’ 2016 bekend. Kom tot die tijd vooral zo nu en dan terug om de kerstdorpen van andere bouwers te bekijken en vergeet daarbij niet te stemmen op jouw favoriete LEGO kerstdorp.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Olgo.nl

Het prijzenpakket wordt aangeboden door Olgo.nl. Waarom shoppen bij Olgo.nl? Scherpe prijzen, snelle levering en een uitgebreid aanbod aan LEGO!

banner_olgo