Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2015?

Na het grote succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar in samenwerking met LEGO Speciaalzaak Playtoday de Bouwsteentjes.info LEGO kerstdorp TOP 10. Heb jij al een LEGO kerstdorp staan? Stuur ons een foto en misschien kom jij wel in de Bouwsteentjes.info LEGO kerstdorp TOP 10 van 2015. Honderden LEGO fans zullen jouw kerstdorp bewonderen en misschien val je zelfs wel in de prijzen!

Wat houdt de actie in?

We zijn opzoek naar het mooiste LEGO kerstdorp van 2015. Of het nou om een klein of groot kerstdorp gaat, je zult worden beloond op originaliteit. Uiteraard mag je gebruik maken van bestaande LEGO sets maar het liefst zien we eigen creaties (MOC’s) of een combinatie daarvan. Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2015?

De Bouwsteentjes.info LEGO kerstdorp TOP 10 2015 staat online!

Bekijk de LEGO kerstdorp TOP 10 via deze link.

Kandidaten 2015

Wat en hoe kun je winnen?

In tegenstelling tot vorig jaar maak je dit jaar kans op een hele mooie prijs. De bouwer van het mooiste LEGO kerstdorp wint namelijk een waardebon t.w.v. maar liefst €50,- te besteden in de LEGO Speciaalzaak Playtoday. Ben je 2e of 3e geworden? Ook dan val je in de prijzen!

Prijzenpakket:

  • 1e plaats: Playtoday Waardebon t.w.v. €50,-
  • 2e plaats: Playtoday Waardebon t.w.v. €30,-
  • 3e plaats: Playtoday Waardebon t.w.v. €20,-

De redactie van Bouwsteentjes.info kiest samen met Playtoday een top 10 samen en zullen die op 24 december publiceren op de website.

Hoe kan in meedoen?

LET OP: Deze actie is inmiddels afgelopen.

Mail je beste foto naar redactie@bouwsteentjes.info zodat wij de foto kunnen beoordelen en vervolgens kunnen plaatsen op de website. We plaatsen je foto gegarandeerd (Maximaal 1) op deze pagina zodat iedereen jouw kerstdorp kan zien. Foto’s worden zo spoedig mogelijk geplaatst en kunnen tot 23 december 13:00 uur ingezonden worden. Wees dus op tijd!

Op 24 december rond 18:00 maken we de uiteindelijke Bouwsteentjes.info LEGO kerstdorp TOP 10 bekend. Kom tot die tijd vooral zo nu en dan terug om de kerstdorpen van andere bouwers te bekijken!

Playtoday Gouda

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Playtoday in Gouda

De prijzen worden aangeboden door LEGO speciaalzaak Playtoday. De grootste en gezelligste LEGO® Speciaalzaak van Holland! Bezoek Playtoday en ervaar het LEGO® gevoel in het monumentale pand in de historische binnenstad van Gouda. Playtoday heeft een groot assortiment aan LEGO sets, een uitgebreide PAB (Pick a brick) wall, 14 vitrines vol met bouwwerken, een bouwruimte, een verticale bouwmuur en een LEGO®-museumwand. Meer informatie? Bezoek de vernieuwde website van Playtoday.