Gratis The LEGO Ninjago Movie Videogame

6
1647
LEGO Ninjago Movie Video Game

TT Games en Warner Bros. Games hebben The LEGO Ninjago Movie Videogame tijdelijk gratis beschikbaar gesteld. Het spel is wereldwijd gratis te downloaden op de PC, Playstation 4 en Xbox One.

Gratis The LEGO Ninjago Movie Videogame

The LEGO Ninjago Movie Videogame is ontwikkeld door TT Games en gebaseerd op de gelijknamige film. Het spel is al sinds oktober 2017 verkrijgbaar, maar is momenteel gratis te downloaden voor de PC, PLaystation 4 en Xbox One. Je moet er wel snel bij zijn want dit kan enkel tot en met 21 mei.

The LEGO Ninjago Movie Videogame Gratis DownloadIn het spel ga jij als Ninja op ontdekking in deze bijzondere wereld en bescherm je het eiland tegen de slechterik Lord Garmadon. Dit kan je zowel alleen als met vrienden doen. Er zijn verschillende levels te doorlopen en collectebles te verzamelen. Als extra toevoeging heb je nu de dojo waar jij het als Ninja tegen hordes vijanden kan opnemen. Zoals we van voorgaande LEGO games gewoon zijn, is het verhaal met de nodige portie humor voorzien.

Je kan de game hier downloaden:

Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van deze deze actie van TT Games? Ga jij de The LEGO Ninjago Movie Videogame downloaden of heb je deze al gespeeld? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.