Gratis bouwinstructies NASA Saturn-V Launch Umbilical Tower

5
7477
Bouwinstructies NASA Apollo 11 Launch Umbilical Tower

De LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn-V was een populaire set. Het is niet verrassend te noemen dat het LEGO NASA Saturn-V Launch Umbilical Tower project op LEGO Ideas ook populair bleek te zijn. LEGO heeft het project afgekeurd voor productie. De Fan-designer heeft iedereen de mogelijkheid gegeven de instructies te downloaden, maar later offline gehaald. We hebben een vervangend model gevonden dat bijna gelijk is aan het origineel en dit artikel van een update voorzien.

Bouwinstructies NASA Apollo 11 Launch Umbilical Tower

Bouwinstructies NASA Apollo 11 Launch Umbilical Tower

De instructies van de MOC zijn door Nathan Readioff gratis beschikbaar gesteld. Er zijn ook twee LDD (LEGO Digital Designer) files toegevoegd die je kunt importeren. Er is geen partslist beschikbaar. Daarom dien je aan de hand van de instructies zelf de 8133 onderdelen bij elkaar te sprokkelen. Het bouwwerk is digitaal gemaakt en niet getest op stevigheid. Let hier dus goed op bij het bouwen. Het kan zijn dat je zelf wat aanpassingen moet maken of andere onderdelen moet gebruiken vanwege de beschikbaarheid. Je kunt de instructies en LDD bestanden hieronder downloaden. Meer foto’s kun je vinden op Bricksafe.com.

Jouw mening telt!

Ben jij van plan de bouwinstructies van de NASA Apollo 11 Launch Umbilical Tower te gebruiken om de lanceertoren te bouwen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.