Gotta Catch them All!! LEGO Pokemon MOC’s van hoog niveau

4
864

De enorme hype/hysterie rondom Pokemon Go! wordt met de dag erger. Nu snappen wij prima dat mensen het spel spelen en er behoorlijk verslaafd aan kunnen raken, maar op de redactie hebben we de hype kunnen weerstaan. Hierdoor hebben we tijd over om een aantal gave Pokemon MOC’s te vinden die jullie als Pokemon jagers best wel indrukwekkend gaan vinden.

De onderstaande MOC’s zijn gemaakt van een combinatie van normale LEGO onderdelen en Bionicle parts. Je hoeft geen Pokemon fan te zijn om deze creaties mooi te vinden want als we eerlijk zijn zien deze er toch aardig indrukwekkend uit.

Leafeon door Mike Nieves

Rapidash door Mike Nieves

Arcinine door Mike Nieves

Charizard door Mike Nieves

Venesaur door Mike Nieves

Scizor door Mike Nieves

Magikarp door Mike Nieves 

De beste man heeft nog meer Pokemon MOC’s gemaakt en deze kan je via de diverse links opzoeken. 

Nu zijn wij benieuwd of jij ook al Pokemons aan het MOCCEN bent en wat jij van deze MOC’s vind? Je kan jouw mening achterlaten in een reactie onder dit artikel of via social media. 

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren. Dit heeft onze voorkeur en werkt gemakkelijker dan de Facebook plugin.