Gigantische LEGO Dioramas gespot bij JEM Shopping Mall in Jurong

1
1174

Via Brickfinder stuiten we vandaag op 2 flinke LEGO diorama’s die we graag met jullie delen. Het gaat om een LEGO City en een LEGO Friends MOC die beide uit maar liefst 216 basisplaten bestaan! Mocht je de diorama’s na willen bouwen heb je wel wat ruimte nodig, ze zijn namelijk 1,5 m x 4,5 m groot.

LEGO City diorama

De LEGO City versie bevat een flink aantal recente LEGO sets maar ook oudere modulairs. De stad is voorzien van o.a. een vliegveld, gevangeniseiland en een vulkaaneiland. Daarnaast zijn er diverse eigen creaties te vinden.

28017565221_b84fe48207_h

LEGO Friends diorama

De LEGO Friends variant ziet er verbluffend uit en is een lust voor het oog. Bij dit diorama zijn ook recente sets gebruikt met o.a. de LEGO Friends Amusement Park sets. Dit onwijze pretpark is voorzien van een treinstation, een mainstreet, diverse atracties en zelfs een cinderella kasteel.

28017582811_e0d1a1b37c_h

Wil je meer foto’s zien? Dat kan via de Flickr pagina van Brickfinder. Uiteraard zijn we benieuwd naar jullie reactie en lezen dit graag terug op deze pagina. Zodra je een reactie plaatst op onze website maak je tevens elke maand kans op een leuke polybag!