Geruchtenmolen: LEGO Star Wars 75181 UCS Y-Wing

2
1571
LEGO Star Wars 75181 UCS Y-Wing

Het laatste LEGO Star Wars UCS setje dat LEGO heeft uitgebracht is de LEGO Star Wars 75192 UCS Millennium Falcon. Dat LEGO nieuwe UCS sets op de planning heeft staan moge duidelijk zijn, maar om welke modellen het gaat is nog onduidelijk. Wel gaat er nu een gerucht rond over een nieuwe versie van een LEGO Star Wars UCS Y-Wing.

LEGO Star Wars 75181 UCS Y-Wing

Het gerucht komt via Rebelscum.com die aangeven dat de nieuwe versie van de UCS Y-Wing set-nummer 75181 heeft en dat de set uitgebracht wordt rond het May the 4th weekend in mei dit jaar. Er zijn geen geruchten over een eventuele prijs en op welke variant de Y-Wing is gebaseerd, maar we gaan er van uit dat het model gebaseerd is op de Y-Wing Starfighters uit de Originele Trilogie.

Of de geruchten waar zijn is nog te bezien, we raden dan ook aan dit nieuws met de nodige korreltjes zout te nemen. Mocht het gerucht waar zijn dan verwachten we daar ter zijnde tijd een aankondiging van. Zodra we meer weten zullen we dat zo spoedig mogelijk laten weten.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit gerucht en denk je dat er ene kern van waarheid in zit? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!