Geruchtenmolen LEGO Harry Potter 2018 sets

5
3233
Geruchtenmolen LEGO Harry Potter 2018 sets

Er gaan al een tijdje geruchten rond dat LEGO in 2018 met nieuwe sets gebaseerd op Harry Potter en Fantastic Beasts films en boeken komt. We hebben deze geruchten samengevat in een overzicht en je kunt ze hieronder lezen.

Let er op dat dit geruchten zijn. Neem de onderstaande informatie met de nodige korreltjes zout. 

LEGO Harry Potter 2018

Voor het Harry Potter thema staan er vier sets gepland. Van de vier sets blijkt één een D2C set te zijn vanwege het formaat van de doos, namelijk 48 x 37,8 x 5,7 cm. Dit is hetzelfde formaat als de dozen van bijvoorbeeld de UCS Death Star en Taj Mahal.

De sets krijgen de volgende nummers:

  • LEGO Harry Potter 71043
  • LEGO Harry Potter 75950
  • LEGO Harry Potter 75953
  • LEGO Harry Potter 75954

Er zijn geen namen bekend van de sets. Wel wordt er aangegeven dat de vier sets bestaan uit Aragog met Harry Potter en Ron Weasley, een vliegende Ford Anglia met The Whomphing Willow, de Hogwarts Great Hall, en de Hogwarts Castle. Van de laatste wordt gezegd dat het wellicht een D2C set kan zijn (71043).

LEGO Fantastic Beasts 2018

Van de Fantastic Beasts sets zullen er twee sets komen. De eerste set blijkt de koffer van Newt Scarmander te zijn en de tweede set is gebaseerd op de Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald film die later dit jaar zal gaan verschijnen.

De nummers van de sets zijn als volgt:

  • LEGO Fantastic Beasts 75451
  • LEGO Fantastic Beasts 75452

De sets zullen naar verluid in augustus gaan verschijnen. Wat de prijzen en officiële namen zijn weten we op dit moment niet. We willen nogmaals benadrukken dat dit geruchten zijn en je de bovenstaande informatie met een korrel zout moet nemen.

Of dit alles waar is zal de komende maanden gaan blijken. We verwachten tijdens de New York Toy Fair of de Nuremburg Toy Fair meer informatie te ontvangen van deze sets. Zodra we meer weten of zodra er foto’s zijn die we mogen delen zullen we jullie dat laten weten.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de geruchten en denk je dat de geruchten een kern van waarheid zullen bevatten? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC’s kunt vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?