[Geruchtenmolen] LEGO Disneyland Train op komst?

4
2243
LEGO Disneyland Train op komst_

Als het om geruchten gaat, zien we er genoeg voorbij komen. Waar sommige enorm onwaarschijnlijk lijken, zullen andere geruchten iets betrouwbaarder klinken. Desalniettemin nemen we ze altijd met de nodige korrels zout. Eén van de laatste geruchten die rondgaat is dat LEGO met een LEGO Disneyland trein komt later dit jaar.


LEGO Disneyland Train op komst?

Via een Instagram account is het gerucht naar buiten gebracht dat LEGO met een exclusieve LEGO Disneyland trein komt. Nu was er al enige tijd “bekend” dat LEGO een nieuwe D2C uit zal brengen die gebaseerd is op Disney. Dit lijkt te gaan om de LEGO 71044 Disney Train. De set zou 2925 onderdelen bevatten en een prijs hebben van $320. Wanneer een release van de set is is niet bekend. Het zou een logische zet kunnen zijn van LEGO. Na het iconische Disney Castle zou de iconische trein en/of station geen opmerkelijke keuze zijn. Zoals altijd is het afwachten totdat we concretere info hebben.

Het gaat hier om een gerucht, we raden aan de info met een korrel zout te nemen totdat er meer concrete bewijzen zijn.


Jouw mening telt!

Denk jij dat dit gerucht kant noch wal raakt of denk je dat het zomaar plausibel is? Graag lezen we ook wat je van een dergelijke set vindt. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!