Gepimpte LEGO Rey’s Speeders wedstrijd door TBB

0
366
Gepimpte LEGO Rey's Speeders wedstrijd door TBB

Enige tijd geleden zagen we een originele MOC voorbij komen van Priovit70. Hij heeft een eigen “PIMP My Ride” versie gebouwd van de LEGO Star Wars 75099 Rey’s Speeder. Op basis van deze gepimpte Rey’s Speeder heeft de website www.brothers-brick.com een gave wedstrijd georganiseerd waarbij je mooie prijzen kunt winnen.

Er is op Flickr een speciale pagina aangemaakt waar je een eigen versie van Rey’s Speeder kunt uploaden. Het is de bedoeling dat je een gepimpte versie maakt van Rey’s Speeder. De mogelijkheden zijn eindeloos wat zorgt voor geweldige creaties in de TBB Pimp Rey’s Speeder Contest groep. Om je een indruk te geven van wat er allemaal gebouwd wordt op het moment hebben we een kleine verzameling voor je gemaakt van gave gepimpte Rey’s Speeders!

1. The Screaming Chickadee door jabberwokka

The Screaming Chickadee

2. Christmas speeder door LEitGO

Christmas_speeder

3. Ice Pop Speeder door Koen

Ice Pop Speeder

4. Hot Dog Speeder door jabberwokka

Hot Dog Speeder

5. Doctor Who’s TARDIS Speeder door Geoff Reid

Doctor Who's TARDIS Speeder

6. Wall-E Speeder door smallestrobot

WALL-E-Speeder

7. Cinderella’s Speeder door Paddy Bricksplitter

Cinderella's Speeder

8. Ray’s Speeder door jabberwokka

Ray's Speeder 3:4 view

9. Rey’s tequila service door Pico van Grootveld

Rey's tequila service

Nog meer gepimpte Rey’s speeders bekijken of zelf een idee uploaden? Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op de TBB Pimp Rey’s Speeder Contest Flickr pagina. De actie loopt tot 5 december dus mocht je een geniaal idee hebben, heb je nog genoeg tijd om wat moois te creëren. Wat vinden jullie van deze Rey’s Speeders? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media.