[Kerstspecial] Gemotoriseerde Rendieren en Arrenslee door JK Brickworks 

3
3828
Gemotoriseerde Rendieren en Arrenslee

JK Brickworks is geen onbekende is de LEGO wereld. Met een aantal LEGO Ideas projecten, gave creaties en geniale MOC’s, zeker een waar plezier om te volgen. JK Brickworks heeft twee jaar geleden deze gemotoriseerde rendieren en arrenslee MOC gemaakt. Van de MOC is ook een video gepubliceerd en er zijn instructies van te downloaden. Nu de kerstdagen er weer aan zitten te komen hebben we de video naar boven gehaald. Naast deze MOC heeft hij ook nog een Elf Workshop en een gemotoriseerde slee met rendieren gemaakt.


Gemotoriseerde Rendieren en Arrenslee

De rendieren en arrenslee komen uit de LEGO Creator Expert 10245 Santa’s Workshop set. Mocht je de set al in huis hebben, dan is het nog een kwestie van de onderdelen verzamelen en bouwen. Heb je de onderdelen niet in huis, dat kun je ze kopen op Bricklink of bij LEGO. Zo heb je met kerst een echte blikvanger in je kerstdorp staan.

Basis Santa and Sleigh door JK Brickworks
M motor Motorized Santa and Sleigh door JK Brickworks

In de video hieronder zie je de bewegingen die je kunt creëren door middel van deze MOC. Zowel de rendieren als de arrenslee krijgt meer dynamiek en hierdoor zal je kerstdorp minder statisch aanvoelen. Als je van plan bent de MOC zelf te bouwen, dan kun je een lijst met onderdelen en de bouwinstructies vinden onder de video.

4 Reindeer Base Instructions:

8 Reindeer Base Instructions:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze MOC en heb jij hem al gebouwd, of ben je dit nog van plan? We zijn benieuwd en lezen jouw reactie met plezier onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!