Gave London Bus MOC van LEGO Technic 

5
2806

In afwachting van de LEGO Creator 40220 London Bus promotie, welke nogal wat vragen qua beschikbaarheid opgeroepen heeft, vonden we het tijd voor een Londen Bus MOC. Deze MOC is gemaakt van LEGO Technic en daarom de ideale kandidaat om een plekje te krijgen op de website.

De MOC is gemaakt door Shineyu en bevat meer dan 4000 onderdelen. Het leuke aan de MOC is dat er Power Functions in verwerkt zitten waardoor de bus kan rijden en sturen. Ook heeft Shineyu de MOC op schaal gemaakt voor LEGO Technic Figures.

Wat vind jij van deze LEGO Technic MOC? Raak je geïnspireerd om zelf ook een London Bus MOC te maken of is LEGO Technic niet je favoriete thema? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media. 

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren. Dit kan je doen door een reactie achter te laten onder dit artikel en je naam en email in te vullen.