Exclusieve LEGO Jurassic World 400031 T-Rex set opgedoken

6
2299
LEGO Jurassic World 400031 T-Rex

Op de website van Dreamland is een wedstrijdpagina te vinden met daarop een exclusieve LEGO Jurassic World 400031 T-Rex set die te winnen is bij aankoop van LEGO Jurassic World sets.

LEGO Jurassic World 400031 T-Rex

Op de wedstrijdpagina is te lezen dat je één van de 100 exclusieve LEGO Jurassic World 400031 T-Rex sets kunt winnen als je in de periode van 26 mei t/m 20 juni 2018 een LEGO Jurassic World aankoop doet in de fysieke winkels. De actie is enkel geldig voor klanten met een Dreamland X-tra kaart of app en alleen bij aankopen in de fysieke winkels.

LEGO Jurassic World 400031 T-Rex

De LEGO Jurassic World 400031 T-Rex set blijkt volgens Dreamland gelimiteerd te zijn tot 500 wereldwijd. Op de doos van de set is een T-Rex op een soort van altaar te zien met een exclusieve print. De set bevat in totaal 70 onderdelen en het is niet duidelijk of de Henry Wu Minifigure die afgebeeld is hier onderdeel van uit maakt.

Natuurlijk hopen we dat de set niet gelimiteerd is tot 500, maar de kans dat dit inderdaad zo is is vrij aannemelijk. Helaas geldt de actie enkel voor de fysieke winkels en niet online. Mocht het zo zijn dat de set ook naar Nederland komt, zullen we jullie dit natuurlijk laten weten.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze LEGO Jurassic World 400031 T-Rex set en zou jij deze set graag aan je collectie willen toevoegen of word je hier niet echt warm van? Wat het ook mag zijn, jouw mening kun je laten weten door een reactie achter te laten 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!