[Exclusief] Volle doos LEGO Disney CMF Serie 2 met exclusieve kortingscode

6
3338

UPDATE: Er is een tweede voorraad Disney Minifigures beschikbaar die vanaf nu besteld kan worden op MinifigureMaddness.com. Gebruik onze exclusieve kortingscode Bouw01 voor extra besparing op de kosten van een volle doos Minifigures. Enkel toepasbaar op pre-orders.

Origineel bericht: Bij elke nieuwe serie Collectable Minifigures krijgen we de vraag waar volle dozen LEGO Minifigures te bestellen zijn. Helaas biedt niet elke retailer ze aan en is het nogal zoeken. Vanaf heden zullen we laten weten waar je een volle doos kunt kopen. Extra voordeel is dat we – speciaal voor onze bezoekers – een exclusieve Bouwsteentjes.info kortingscode hebben voor extra voordeel. Maar alleen op pre-orders.


LEGO Disney CMF Serie 2 met exclusieve kortingscode

LEGO 71024 Disney CMF series 2 onthuld

Als we naar de RRP van een losse Minifigures kijken dan komt die terecht op €3,99. Een volle doos met 60 Minifigures zou dan €239,40 moeten kosten. We zijn een samenwerking aangegaan met Minifigure Maddness. Dankzij deze samenwerking kunnen wij onze bezoekers een exclusieve kortingscode bieden. Normaliter kost een volle doos LEGO Disney CMF series 2 bij Minifigure Maddness €189,99, maar met onze kortingscode komt de prijs terecht op €182,99. Dat is een besparing van €57 op de verkoopadviesprijs. Niet verkeerd toch?

  • Voeg een volle doos LEGO Disney Minifigures Series 2 toe aan je winkelmand via deze link.
  • Voer bij het afrekenen de kortingscode: Bouw01 toe.
  • Voila, een volle doos Minifigures voor €182,99

Doordat er wereldwijd €4 verzendkosten worden berekend op de verzending, dien je hier nog wel rekening mee te houden. Maar gezien de scherpe prijs zal die €4 niet zo erg zijn. De promocode is alleen geldig op de pre-orders! Zodra de voorraad voor pre-orders uitverkocht is zal de code niet meer werken. De dozen zullen in de eerste week van mei worden verzonden. Elke doos bevat twee volle series en een aantal losse Minifigures. We raden aan samen met een andere LEGO fan een doos aan te schaffen en de prijs te delen.


Ga jij profiteren van deze aanbieding?

We zijn benieuwd wat jij vindt van onze samenwerking met Minifigure Maddness en de exclusieve kortingscode. Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links