Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEGO World 2019

17 oktober @ 08:00 - 23 oktober @ 17:00

€19,50
LEGO World 2019

In de herfstvakantie van 2019 zal in Utrecht weer het grootste LEGO evenement ter wereld plaatsvinden, LEGO World 2019. Alle informatie over dit evenement vind je hieronder.

LEGO World 2019

LEGO World is het evenement waar kinderen helemaal uit hun dak kunnen gaan en volledig ondergedompeld worden in de wereld van LEGO. Er zijn tal van speel- en bouwmogelijkheden en er zijn shows, springkussen en diverse themazalen.

Er zullen tijdens dit evenement ook vertegenwoordigers aanwezig zijn uit de AFOL wereld (volwassen LEGO fans) die hun eigen bouwwerken aan het grote publiek laten zien. Deze bouwwerken variëren van enorme steden tot aan losstaande gebouwen, dieren, auto’s en meer.

Na een dag rondstruinen krijg je meestal lekkere trek en er is de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Mocht je de smaak te pakken hebben dan kun je in de aanwezig Intertoys winkel nog een leuke LEGO set mee naar huis nemen zodat je thuis nog even na kunt genieten van al dat LEGO geweld 😉

Mocht je nou enthousiast zijn geworden over de mogelijkheden met LEGO en begint het vlammetje in jouw hart weer flink op te laaien, dan heten we jou van harte welkom in onze community op Facebook (LEGO Verzamelaars) en onze website Bouwsteentjes.info. Wij zijn een door LEGO erkende Fan media en dit houdt in dat we in de Benelux dé aangewezen plek zijn waar LEGO fans alles over LEGO te weten kunnen komen. Dagelijks schrijven wij over LEGO als product, bedrijf en hobby.

Voor meer LEGO evenementen kun je onze LEGO evenementenpagina bezoeken. Er is doorgaans het gehele jaar door wel ergens een LEGO evenement te vinden waar je een leuk dagje uit kunt beleven.

LET OP: een kaartje kost aan de kassa €25 in plaats van €19,50 online.

Gegevens

Begin:
17 oktober @ 08:00
Einde:
23 oktober @ 17:00
Kosten:
€19,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://legoworld.lego.com/nl-nl

Organisator

LEGO World
Website:
www.lego.com

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6 3521 AL
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Website:
Www.legoworld.nl