Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEGO World 2019

18 oktober @ 10:00 - 24 oktober @ 17:00

€19,50

In de herfstvakantie van 2019 zal in Utrecht weer het grootste LEGO evenement ter wereld plaatsvinden, LEGO World 2019. Alle informatie over dit evenement vind je hieronder.

LEGO World 2019

LEGO World is het evenement waar kinderen helemaal uit hun dak kunnen gaan en volledig ondergedompeld worden in de wereld van LEGO. Er zijn tal van speel- en bouwmogelijkheden en er zijn shows, springkussen en diverse themazalen.

LEGO World 2019

Er zullen tijdens dit evenement ook vertegenwoordigers aanwezig zijn uit de AFOL wereld (volwassen LEGO fans) die hun eigen bouwwerken aan het grote publiek laten zien. Deze bouwwerken variëren van enorme steden tot aan losstaande gebouwen, dieren, auto’s en meer.

Na een dag rondstruinen krijg je meestal lekkere trek en er is de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Mocht je de smaak te pakken hebben dan kun je in de aanwezig winkel nog een leuke LEGO set mee naar huis nemen zodat je thuis nog even na kunt genieten van al dat LEGO geweld 😉

LEGO World 2019

Mocht je nou enthousiast zijn geworden over de mogelijkheden met LEGO en begint het vlammetje in jouw hart weer flink op te laaien, dan heten we jou van harte welkom in onze community op Facebook (LEGO Verzamelaars) en onze website Bouwsteentjes.info. Wij zijn een door LEGO erkende Fan media en dit houdt in dat we in de Benelux dé aangewezen plek zijn waar LEGO fans alles over LEGO te weten kunnen komen. Dagelijks schrijven wij over LEGO als product, bedrijf en hobby.


LET OP: een kaartje kan niet meer gekocht worden bij de kassa, dit kan enkel nog online. De kaartverkoop voor LEGO World 2019 is nog niet gestart. Houd LEGOworld.nl in de gaten voor de voorverkoop. Een kaartje kost €19,50.


Gegevens

Begin:
18 oktober @ 10:00
Einde:
24 oktober @ 17:00
Kosten:
€19,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://legoworld.lego.com/nl-nl

Organisator

LEGO World
Website:
www.lego.com

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6 3521 AL
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Website:
Www.legoworld.nl