Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LEGO World 2019

17 oktober @ 10:00 - 23 oktober @ 17:00

LEGO World Utrecht 2019

In de herfstvakantie van 2019 zal in Utrecht weer het grootste LEGO evenement ter wereld plaatsvinden, LEGO World 2019. Alle informatie over dit evenement vind je hieronder.

LEGO World 2019

LEGO World 2019

LEGO World is het evenement waar kinderen helemaal uit hun dak kunnen gaan en volledig ondergedompeld worden in de wereld van LEGO. Er zijn tal van speel- en bouwmogelijkheden, shows, springkussens en diverse themazalen. Er zullen tijdens dit evenement ook vertegenwoordigers aanwezig zijn uit de AFOL wereld (volwassen LEGO fans) die hun eigen bouwwerken aan het grote publiek laten zien. Deze bouwwerken variëren van enorme steden tot aan losstaande gebouwen, dieren, auto’s en meer.

Na een dag rondstruinen krijg je meestal lekkere trek en er is de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Mocht je de smaak te pakken hebben dan kun je in de aanwezig winkel nog een leuke LEGO set mee naar huis nemen zodat je thuis nog even na kunt genieten van al dat LEGO geweld 😉


Kaartjes enkel online verkrijgbaar!

LEGO World is een drukbezocht evenement en aan de deur kunnen geen kaartje meer worden gekocht. We raden daarom aan de kaartjes in de voorverkoop te kopen. De Early Bird tickets (€16,70) zorgen voor €3 korting op de standaard prijs (€19,70), maar zijn beperkt verkrijgbaar. Echte verzamelaars kunnen de Collector Ticket aanschaffen. Je krijgt dan een pasje en keycord thuisgestuurd die je als souvenir kunt bewaren.

LEGO World Collector Ticket

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Gegevens

Begin:
17 oktober @ 10:00
Einde:
23 oktober @ 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Website:
https://legoworld.lego.com/nl-nl

Organisator

LEGO World
Website:
www.lego.com

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6 3521 AL
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Website:
Www.legoworld.nl