Einde LEGO BrickHeadz in zicht?

4
1883
Einde LEGO BrickHeadz in zicht_

Volgens een gerucht dat momenteel rondgaat lijkt het erop dat LEGO het LEGO BrickHeadz thema een koppie kleiner gaat maken.


Einde LEGO BrickHeadz in zicht?

Update:

Het ziet ernaar uit dat de geruchten niet waar zijn. Lead designer van de LEGO BrickHeadz, Marcos Bessa, heeft dit bevestigd. Goed nieuws dus voor de fans van het thema!

LEGO BrickHeadz
Foto: onbekend.

Origineel bericht:

Het gerucht komt via een bezoeker van The Brick Fan die aangegeven had dat hij van een LEGOLAND Discovery Center te horen had gekregen dat LEGO stopt met het thema. De betreffende LEGOLAND Discovery Center had de BrickHeadz sets, waaronder de allernieuwste sets, in de uitverkoop staan.

LEGO BrickHeadz 41632 Homer Simpson and Krusty

Hoeveel waar is van dit gerucht is niet te achterhalen, maar in een interview met Hello Bricks heeft de hoofddesigner Marcos Bessa aangegeven dat het thema boven verwachting verkocht. Of dit waar is is ook niet duidelijk. De waarheid ligt dus min of meer in het midden. Wat wel duidelijk is is dat de meningen over de BrickHeadz verdeeld is in twee kampen. Je hebt fans van dit thema en je hebt LEGO fans die het thema verschrikkelijk vinden.

LEGO BrickHeadz 41631 Newt Scamander Gellert Grindelwald

We raden aan dit gerucht met de nodige korrel zout te nemen en af te wachten tot 2019 waarin duidelijk zal worden of dit gerucht waar is of niet. Zodra we meer weten zullen we dat met jullie delen.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit gerucht en hoop je dat het niet waar of of kunnen de LEGO BrickHeadz jou gestolen worden? We zijn benieuwd en lezen graag jouw reacties onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links