Eerste gameplay trailer LEGO The Incredibles game

0
187
LEGO The Incredibles

Via Warner Bros. Games hebben we een persbericht ontvangen waarin ze de eerste gameplay trailer van de LEGO The Incredibles games uit de doeken doen. De gameplay focust zich op de superkrachten die de Incredibles hebben en er wordt duidelijk medegedeeld dat de game avonturen bevat uit zowel de eerste als de tweede film.

Gameplay trailer LEGO The Incredibles

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe LEGO® The Incredibles-trailer uitgebracht met een eerste glimp van de verbluffende gameplay van de aankomende release, gebaseerd op The Incredibles en Incredibles 2 van Disney•Pixar.

In de video ontdekken de fans de geweldige krachten van de familie Parr, waaronder de flexibele transformaties van Elastigirl, de ongeëvenaarde superkracht van Meneer Incredible, de onverwoestbare krachtvelden van Violet, de verbluffende snelheid van Dash en de onvoorspelbare vaardigheden van Jack-Jack.

De video laat zien hoe de familie Parr samenwerkt op verschillende spannende locaties, terwijl ze het opnemen tegen een groot aantal gevaarlijke schurken, waarbij iconische momenten uit beide films terugkomen. Elastigirl verandert in een stevige brug waar Meneer Incredible overheen kan en Violet ontketent haar krachten om lasers uit te schakelen zodat Dash er doorheen kan racen. Pas als dit iconische team de krachten bundelt wordt het ‘incredible’!

De release van de game staat gepland op 27 juni 2018, dit is tegelijkertijd met The Incredibles 2 film. De game is momenteel al met gratis extra DLC te pre-ordenen via Bol.com. Er zal ook een speciale uitgave komen met een LEGO 30615 Edna Mode Polybag als extra. Wanneer deze editie te pre-ordenen is durven we niet te zeggen, maar we houden jullie op de hoogte.


Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links