Eerste foto’s van de LEGO Architecture en Star Wars 2017 series duiken op*

5
909

Naar mate we dichter bij het nieuwe jaar komen wordt de kans dat we foto’s gaan zien van de aankomende LEGO sets steeds waarschijnlijker. De eerste foto’s van de LEGO Architecture 21033 Chicago, 21032 Sydney en 21034 London zijn al te zien na de klik. Ook LEGO Star Wars blijkt van de partij te zijn.

Update: LEGO heeft ons gevraagd de afbeeldingen te verwijderen. We hebben, nadat we bevestiging hebben gekregen van de authenticiteit van de afbeeldingen, besloten deze te verwijderen!

De foto’s die CM4Sci naar buiten heeft gebracht zijn erg wazig maar we kunnen wel een idee krijgen van de uiteindelijke sets, als deze daadwerkelijk de echte zijn.

LEGO Architecture 21032 Sydney bevat de volgende gebouwen: Sydney Tower l, Deutsche Bank, Sydney Harbor Bridge, Sydney Opera House.

LEGO Architecture 21033 Chicago bevat de volgende gebouwen: CNS Center, Willis Tower, Well Street Bridge, Wringley Building en de John Hancock Center.

LEGO Architecture 21034 London bevat de volgende gebouwen: Big Ben, London Bridge, Nelson’s Column, St. Paul’s Cathedral, London Eye.

LEGO Star Wars sets

De prijzen zijn nog onbekend net als het aantal onderdelen en precieze releasedatum, maar daar zullen we binnenkort meer over te weten komen.
Wat vind jij van deze sets? Kijk je er al maar uit of wacht je op betere foto’s? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

*Disclaimer: Van deze gelekte afbeeldingen en/of foto’s kunnen we de authenticiteit niet garanderen en is er de mogelijkheid dat dit artistieke impressies zijn van derden, hier gaan wij dan ook standaard van uit. Het kan dus voorkomen dat we afbeeldingen verwijderen zodra dit gevraagd wordt door LEGO. Om deze redenen zien wij geen probleem om deze te posten omdat we niet met zekerheid kunnen zeggen dat dit ‘authentieke’ afbeeldingen zijn.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website. Je elke maand opnieuw kans maakt ongeacht je al een keer hebt gewonnen!

– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren. Dit doe je door een reactie achter te laten op de website. Vul je naam, email en reactie in en verzenden maar, nu heb je je eigen account.