Eerste foto’s van de LEGO 71040 Disney World Cinderella Castle verschenen 

2
2217

Daar zijn ze dan, de eerste afbeeldingen van de LEGO 71040 Disney World Cinderella Castle. Hij is behoorlijk indrukwekkend en zit vol met gave details en referenties naar Disney films.

Update: er zijn enkele detailfoto’s opgedoken en die hebben we hieronder toegevoegd. 

Dankzij CM4Sci hebben we wederom de foto’s te pakken. Helaas zijn de foto’s zijn niet erg scherp maar geeft wel een goed beeld van de set. Zoals je kan zien gaat de set de hoogte in en gezien de echte Cinderella Castle natuurlijk indrukwekkend is hebben ze dat hier erg goed over kunnen brengen in een LEGO set. Wat ook op valt is dat we geen zuurstok roze kasteel krijgen maar een erg strak afgewerkt kasteel vol met details. 

De minifigures die we zien zijn Mickey, Minnie, Katrien, Donald en Tinkerbell. Of er nog meer minifigures bijgevoegd worden is nog niet duidelijk maar gezien de grote van de set zal het ons niet verbazen als we er nog een aantal kunnen verwachten. 

De release staat (zo ver nu bekend) gepland voor september met een early access voor LEGO vip leden halverwege augustus. Meer informatie hierover zodra de set officieel aangekondigd wordt. De RRP zal rond de €400 – €450 liggen.

Zodra we meer informatie en foto’s hebben lees je dat natuurlijk hier op Bouwsteentjes.info. Tot die tijd zijn wij benieuwd naar jouw mening en lezen deze graag in een reactie onder dit artikel (aanbevolen) of via social media. 

Nieuw!

Elke maand verloten we onder alle reacties op de website een polybag. Winnen is nog nooit zo eenvoudig geweest.