Decorate the LEGO House

0
464
Decorate the LEGO House

Met LEGO Rebrick is LEGO op zoek naar nieuwe bouwwerken voor in het LEGO House die door AFOL’s zijn gebouwd. Maar LEGO zou LEGO niet zijn om er een bouwwedstrijd aan vast te plakken.

Decorate the LEGO House

De bedoeling van de bouwwedstrijd is dat LEGO in het LEGO House graag een afwisseling aan MOC’s ter display ziet staan. Die MOC’s komen niet aanwaaien en daarom heeft LEGO besloten er een bouwwedstrijd aan vast te plakken waarmee je een ereplaats in het LEGO House kunt winnen. Tevens krijg je de mogelijkheid om een prijs te winnen in de vorm van een LEGO set. Hieronder een korte samenvatting en algemene informatie over de bouwwedstrijd.

Je kunt MOC bouwen en inzenden voor twee categorieën, zie hieronder. Inzenden kan tot en met 6 april 2018 via LEGO Rebrick. De winnaars worden op 23 april op LEGO Rebrick bekendgemaakt. Je kunt met meerdere inzendingen meedoen aan de bouwwedstrijd. Een uitgebreid overzicht van alle spelregels vind je op deze pagina. Er worden minimaal 10 winnaars geselecteerd.

Natuur – Dieren, planten en bloemen. De minimale afmeting moet 4×4 zijn en de maximale afmeting is 64×32 studs. De maximale hoogte van een bouwwerk is 60 LEGO steentjes hoog. Er mogen geen onderdelen overhangen buiten de maximale afmeting van 64×32.

Minifigure Interieur – Show de binnenkant van een kamer op Minifig-schaal. De baseplate waarop je bouwt moet tussen de 16×8 en 64×32 studs groot zijn en mag niet hoger zijn dan 60 LEGO steentjes. Er mogen geen onderdelen overhangen buiten de maximale afmeting van 64×32.

Mocht je mee gaan doen dan wensen we je alle succes en we lezen het graag zodra jij één van de winnaars bent geworden 😉


Jouw mening telt!

Ben jij na het lezen van dit nieuws van plan om mee te doen met de bouwwedstrijd, of heb je op dit moment al een MOC staan die je in gaat zenden? Deel jouw mening met ons en andere LEGO fans door een reactie achter te laten.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!