En de volgende LEGO Creator Expert set is…

3
4981

Om heel eerlijk te zijn weten we dat moment niet met zekerheid te zeggen. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat we niet lang meer hoeven te wachten op de aankondiging.

LEGO Creator Expert 10260

LEGO Creator Expert 10260

Goed, als we simpelweg de nummering gaan volgen van de LEGO Creator Expert sets dan is het logisch dat de volgende telg in dit thema de 10260 zal zijn. Logisch. Waarom dan dit nieuws, zul je wellicht denken. De reden is heel simpel.

Doorgaans kondigt LEGO de nieuwe Modular Buildings aan in oktober of begin november. Dit wijkt wel eens wat af, maar omdat veel LEGO fans deze periode steevast aanhouden als dé periode waarin een nieuw modulair gebouw aangekondigd wordt, word dit ook verwacht door de fans. Het feit is dat dit nu iets later is dan waar men van uit ging. Zal men dan nog wel komen met een nieuwe Modular Building set, of…?

Het antwoord daarop is ja, want we hebben namelijk via LEGO Rebrick bevestiging dat een nieuwe LEGO Creator Expert set binnenkort aangekondigd gaat worden. Als we de trend van de afgelopen jaren erbij halen, dan is dit logischerwijs een nieuw modulair gebouw.

Er gaat op het moment een foto rond van een LEGO Creator Expert Diner set. Of de afbeelding authentiek is durven we niet te zeggen, maar we hebben hem voor de zekerheid niet gepost. De kans dat dit de nieuwe modular wordt is 50/50. Het is nog even afwachten dus.

Het leuke aan de nieuwe LEGO Creator Expert sets is, dat je die kunt winnen als prijs bij LEGO Rebrick. Zie omschrijving en link hieronder.

LEGO Creator Expert 10260

https://www.lego.com/en-gb/rebrick/contest-page/contests/expert-rebuilder


Jouw mening telt!

Waarop hoop jij dat de nieuwe LEGO Creator Expert Modular gebaseerd is, en ga jij meedoen aan de prijsvraag om de set te Kunnen winnen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties van die maand op de website?
– We een LEGO Winkelpagina hebben met LEGO winkels in de Benelux?
– We een LEGO aanbiedingenpagina hebben met de beste deals die er momenteel zijn?
– Je op deze pagina veel gave LEGO MOC’s kunt vinden?
– We een LEGO Woordenboek hebben met alle termen die jij moet weten als LEGO fan?