[Bouwwedstrijd] LEGO Ideas Create a Bricktastic Pop-Up Story

1
703

Op LEGO Ideas is er wederom een nieuwe bouwwedstrijd gelanceerd waarbij je onder andere een zeer mooie selectie aan LEGO Ideas sets kunt winnen. Met de “LEGO Ideas Create a Bricktastic Pop-Up Story!” bouwwedstrijd dien jij een add-on te bouwen voor de LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book.

LEGO Ideas Create a Bricktastic Pop-Up Story!

LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book

De bedoeling is vrij simpel. Bouw een add-on voor de LEGO Ideas Pop-Up Book. Denk hierbij aan een sprookje, een eigen bedacht verhaal, een boek, een film of het liedje dat je leuk vindt. Je hoeft de set niet in huis te hebben om een uitbreiding erop te bedenken en de creatie hoeft niet met de set, waarvoor hij bedoeld, is op de foto. De add-on moet wel in het Pop-Up Book passen en LEGO heeft hiervoor een instructie beschikbaar gesteld zodat je hiermee niet in de problemen komt. Er zijn logischerwijs een aantal regels aan de bouwwedstrijd verbonden.

LEGO Ideas Create a Bricktastic Pop-Up Story!

Er zijn natuurlijk ook prijzen te winnen. De hoofdprijs is een mooie selectie aan nieuwe en oudere LEGO Ideas sets, een LEGO Ideas tas en een limited edition Pop-Up Book. Daarnaast wordt er nog twee keer een tweede prijs verloot. De bouwwedstrijd loopt tot en met 3 januari en de winnaars zullen rond 24 januari bekend worden gemaakt. Je kunt meedoen via LEGO Ideas.

LEGO Ideas Create a Bricktastic Pop-Up Story!


Ga jij meedoen?

We zijn benieuwd of jij mee gaat doen aan deze bouwwedstrijd met best wel te gekke prijzen? Mocht je mee gaan doen dan zien we natuurlijk graag wat jouw bouwwerk is waarmee je probeert kans te maken op de hoofdprijs 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!