[MOC] Chocolate Egg Pooping Bunny – JK Brickworks

2
1548
Chocolate Egg Pooping Bunny

JK Brickworks (Jason Alleman en Kristal) staan bekend om hun toffe creaties van LEGO. Twee jaar geleden hebben ze speciaal voor Pasen een Chocolate Egg Pooping Bunny gebouwd die chocolade paaseieren poept terwijl hij rondhuppelt. Nu het Pasen is is het tijd om hem weer naar boven te halen.

Chocolate Egg Pooping Bunny

Helaas zijn er voor deze MOC geen instructies beschikbaar gesteld, maar dat mag de pret niet drukken. Wie weet ben jij zo creatief om de MOC na te kunnen bouwen vanaf de video en de foto’s hieronder. In de video zie je hoe het konijn rondhuppelt en chocolade eieren poept. Wij vinden de MOC geniaal bedacht en hopelijk hebben jullie er ook vertier van.

Voor deze MOC is er gebruikt gemaakt van de LEGO Boost motor. De motor drijft de beide poten van het konijn aan en zorgt voor een huppel effect. Er is gebruik gemaakt van een externe motor (bovenop de Boost motor) om de paaseieren uit te poepen.

Chocolate Egg Pooping Bunny

Chocolate Egg Pooping Bunny

Zoals gezegd zijn er op dit moment geen instructies beschikbaar voor de Chocolate Egg Pooping Bunny. Jason geeft op zijn website aan dat dit momenteel ook niet op de planning staat. Dat betekent niet dat je het model niet na kunt bouwen aan de hand van de foto’s en de video. Ben je benieuwd naar de rest van de creaties van JK Brickworks, dan kun je ze vinden op de website van JK BrickWorks.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de Chocolate Egg Pooping Bunny en denk je dat jij het model aan de hand van de foto’s en video na gaat bouwen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.