[Bouwwedstrijd] LEGO Ideas Create an amazing Family Moment

1
481

Op LEGO Ideas heeft men de LEGO Ideas Create an amazing Family Moment bouwwedstrijd in het leven geroepen. Met deze wedstrijd kun je LEGO Incredibles sets en goodies winnen en het enige wat je ervoor hoeft te doen is bouwen.

LEGO Ideas Create an amazing Family Moment

De prijzen die LEGO verloot zijn niet mis en bestaan uit zowel LEGO Incredibles sets alsook goodies. De eerste prijswinnaar krijgt zelfs een LEGO Incredibles Mozaïek toegestuurd en $500 shoptegoed op LEGO Shop@Home.

LEGO Ideas Create an amazing Family Moment

Om mee te doen en kans te maken op een prijs dien je een MOC te bouwen die een dag uitbeeld uit de familie Par van The Incredibles. Dit hoeft niet geïnspireerd te zijn op de films en creativiteit wordt beloont. Bouwen kan met fysieke LEGO steentjes of met een digitaal bouwprogramma zoals LEGO Digital Designer of Bricklink Studio 2.0. Er zijn wel wat regels aan de wedstrijd verbonden en die kun je vinden op de actiepagina van de wedstrijd op LEGO Ideas. Meedoen kan tot en met 10 oktober en de winnaars worden op 13 november aangekondigd door LEGO Ideas.

LEGO Ideas Create an amazing Family Moment


We zijn benieuwd of jij mee gaat doen!

Laat ons vooral weten of jij, of iemand die jij kent, mee gaat doen aan deze bouwwedstrijd en mocht je mee hebben gedaan dan zien we graag in een reactie jouw bouwwerk tegemoet! We zijn ook benieuwd wat jij van dergelijke bouwwedstrijden vindt?

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!