Banksy en LEGO…

0
244
Banksy LEGO

Banksy is een Engelse kunstenaar waar ik al een aantal jaar fan van ben. In Engeland heb ik wat werk van hem gespot en volg nog steeds zijn werk. Ook heb ik een dik boek over Banksy vol politieke statements en humor. Aangezien we hier over bouwsteentjes praten zal ik niet ingaan op zijn werk. Mocht je willen weten wie Banksy is kan ik je aanraden eens wat onderzoek te doen naar zijn werk en verhaal. Er is genoeg over hem te vinden op internet. 

Vandaag zag ik een aantal LEGO versies voorbij komen van een aantal bekende uitingen. De foto’s zijn gemaakt door Jeff Friesen en wil deze graag met jullie delen… Enjoy!

image

image

LEGO Banksy

LEGO Banksy

Bij de onderstaande afbeeldingen zie je ook het originele beeld in het klein. Klaar voor een paar zoenende agenten?

image

image

image

image
LEGO Banksy