Amerikaanse LEGO Store kalender september 2018

1
1730
Amerikaanse LEGO Store kalender september 2018

De Amerikaanse LEGO Store kalender september 2018 is vrijgeven door LEGO en daardoor hebben we een idee van de komende promoties in Europa.

Amerikaanse LEGO Store kalender september 2018

Let erop dat de Amerikaanse LEGO Store kalender niet van toepassing is op Europa en is enkel te gebruiken als indicatie. De vermelde promoties kunnen afwijken qua data, voorwaarden en de aangeboden promoties. Voor de Europese LEGO Store promoties van augustus kun je hier terecht.

Twee nieuwe LEGO Exclusives

Tussen 13 en 30 september zullen de Amerikanen LEGO VIP leden de mogelijkheid krijgen om twee nieuwe LEGO Exclusives eerder in huis te halen. Als we de geruchten over deze twee sets mogen geloven zal één de LEGO Star Wars Cloud City set zijn en de ander een LEGO Creator Expert kerst-set. Dezelfde promotie zal in dezelfde periode ook in Europa gelden.

LEGO Friends Friendship Rings

De Amerikanen krijgen van 1 t/m 20 september gratis een LEGO Friends Friendship Rings set cadeau bij besteding van minimaal $25 aan LEGO Friends sets. De kans is groot dat dezelfde promotie in Europa zal gelden.

Dubbelde VIP punten

Van 1 t/m 30 september dubbele VIP punten op twee LEGO Friends sets. We verwachten dat dezelfde promotie ook in Europa zal gelden.

Amerikaanse LEGO Store kalender september 2018


We zijn benieuwd naar jouw mening!

Wat vind jij van de Amerikaanse LEGO Store kalender van september en denk je dat we hier dezelfde promoties gaan zien verschijnen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!