Amerikaanse LEGO Store kalender juli 2018 toont twee nieuwe LEGO Exclusives

2
2191
Amerikaanse LEGO Store kalender juli 2018

Volgens de Amerikaanse LEGO Store kalender juli 2018 komt LEGO volgende maand met twee nieuwe LEGO Exclusives. 

Amerikaanse LEGO Store kalender juli 2018

Op de Amerikaanse LEGO Store kalender juli 2018 is te zien dat LEGO die maand twee nieuwe Exclusives uit gaat brengen die een LEGO ViP Early Access kennen. Welke sets dat precies zijn is niet bekend maar we kunnen natuurlijk wel speculeren. Het meest voor de hand liggend is een nieuwe auto in het LEGO Creator Expert serie. Welke auto dit precies zal zijn, of dat het überhaupt een auto wordt, is niet bekend, maar als LEGO vasthoudt aan een jaarlijkse release van een dergelijke set rond die periode van het jaar, is het een veilige aanname.

Amerikaanse LEGO Store kalender juli 2018

De tweede set is lastiger te voorspellen. Er gaan geruchten rond van een LEGO Harry Potter Hogwarts Castle D2C set, maar of deze geruchten waar zijn is onduidelijk. Met de komst van de nieuwe LEGO Harry Potter sets en de LEGO Fantastic Beasts sets in augustus lijkt ons dit een goede kandidaat. Ook gaan er geruchten rond over een Jurassic Park Visitor Centre set. Ook hierbij geldt dat het geruchten zijn.

We verwachten niet dat het de LEGO Ideas 21311 Voltron set is, daar LEGO Ideas sets geen LEGO VIP Early Access kennen en doorgaans voor het gehele publiek vanaf een bepaalde datum beschikbaar zijn. Uitzonderingen daargelaten, zoals een vroegtijdige uitgaven tijdens speciale evenementen.

De promoties

De rest van de kalender laat wat promoties zien. De promoties zijn doorgaans een indicatie van de aankomende promoties in Europa en verschillen doorgaans qua datum en beschikbaarheid. De promoties die vermeld staan zijn:

  • Gratis exclusieve LEGO draagtas (waarschijnlijk exclusief voor Amerika)
  • Gratis Party Banana Juice Bar (waarschijnlijk ook in Europa deze zomer)
  • Dubbele VIP punten op twee LEGO Creator sets (waarschijnlijk ook in Europa)

Amerikaanse LEGO Store kalender juli 2018

Zodra we meer weten over de promoties die we hier in Europa gaan krijgen aan het einde van juni en voor juli zullen we jullie dit laten weten. Ditzelfde geldt voor de twee nieuwe onaangekondigde LEGO Exclusives. Eén ding weten we wel, het is een dure periode voor LEGO fans!


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de twee nieuwe LEGO Exclusives en heb jij een idee welke sets het zullen zijn? We zijn ook benieuwd wat jij van de promoties vindt en of je ze ook graag in Europa ziet verschijnen? Laat het weten in een reactie hieronder of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!