Amerikaanse LEGO Store calendar april 2018

4
1147
Amerikaanse LEGO Store calendar april 2018

Zoals gewoonlijk hebben de Amerikanen de nieuwste Amerikaanse LEGO Store kalender vroeg te pakken en daarmee weten ze wat ze de komende tijd kunnen verwachten aan promoties. Helaas werkt dat hier anders, maar de Amerikaanse LEGO Store kalender geeft ons wel een indicatie van dat wat we in de toekomst kunnen gaan verwachten aan promoties binnen de EU. Welke promoties er allemaal op de Amerikaanse LEGO Store calendar april 2018 staan lees je hieronder.

Amerikaanse LEGO Store calendar april 2018

De promoties die zijn vermeld kun je hieronder vinden. Van één van de promoties weten we zeker wanneer die in Europa beschikbaar zal zijn. Van de Darth Vader Pod hebben we nog geen datum en verdere details, maar we verwachten dat de set ook spoedig aangeboden wordt als promotie.

LEGO 5005358 Minifigure Factory Set

LEGO 5005358 Minifigure Factory Set

Voor de Amerikanen is de LEGO 5005358 Minifigure Factory Set gratis te krijgen bij een minimale besteding van $75. De set is ter ere van het 40 jarig bestaan van het LEGO Minifiguurtje en bestaat in feite uit een bouwbare productielijn waar Minifigs (in de set Microfigs) worden gemaakt. De set bevat één standaard formaat Minifig met een vergrootglas en een torso met op de achterkant het LEGO logo. De set zal, als we de afbeelding goed interpreteren, deels gebruik maken van de doos van de set. De set komt ook naar Europa en de promotie zal beschikbaar zijn van 2 t/m 22 april 2018 bij een minimale besteding van €55.

LEGO Star Wars 5005376 Dart Vader Pod

LEGO Star Wars 5005376 Dart Vader Pod

De LEGO Star Wars 5005376 Darth Vader Pod zou afgelopen december al als promotie beschikbaar zijn maar was door LEGO op het laatste moment geannuleerd vanwege kwaliteitseisen die niet behaald waren. Dat de promotie wederom op zou duiken was min of meer wel te verwachten en we hebben dankzij de Amerikaanse LEGO Store Calendar nu de bevestiging. De promo zal voor de Amerikanen gratis te krijgen zijn bij een minimale uitgave van $60 aan LEGO Star Wars sets. Wanneer de promo beschikbaar zal zijn in de EU wat het minimaal te besteden bedrag zal zijn is onduidelijk.

Amerikaanse LEGO Store calendar april 2018

Amerikaanse LEGO Store calendar april 2018


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze promoties en ben jij van plan ervan te profiteren zodra dezelfde promoties beschikbaar zijn in de EU? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!