Amazings Art Experience

0
471
Amazings Art Experience

Dirk Denoyelle is een bekende naam binnen de wereld van LEGO. Dirk is een LCP die met Amazings gelimiteerde LEGO sets uitbrengt en kunst maakt met LEGO. Om zijn werk aan het grote publiek te tonen is er nu de Amazings Art Experience in de Kortrijk XPO.

Amazings Art Experience

Met de tentoonstelling laat Dirk meer dan 100 van zijn kunst- en bouwwerken zien. De kunstwerken zijn een combinatie van mozaïeken, 3D hoofden, standbeelden, gebouwen en dieren. Er zijn ook workshops te volgen en je kunt je eigen creaties maken.

Amazings Art Experience

Het evenement vind plaats in de Kortrijk XPO België. De Amazings Art Experience vindt plaats van 30 juni tot en met 22 juli en is dagelijks te bezoeken van 10 tot 18 uur. Prijzen van de tickets zijn als volgt:

Volwassenen 15 euro/pp
Kinderen van 4-12 12 euro/pp
Kinderen van 0-3 Gratis

Korting? Ga als vriend van Amazings via Bouwsteentjes.info

Bezoekers van Bouwsteentjes.info kunnen zich als vrienden van Amazings aanmelden via deze link en dit zorgt ervoor dat je korting krijgt op de tickets (enkel online). De tarieven zijn dan als volgt:

Volwassenen 12 euro/pp
Kinderen van 4-12 10 euro/pp
Kinderen van 0-3 Gratis
Groepstarief (minimaal 7 tickets) 9 euro pp

Meer informatie kun je vinden op Amazings.eu of via onze LEGO Evenementen kalender.

Amazings Art Experience


Jouw mening telt!

Ben jij van plan een bezoek te brengen aan Amazings Art Experience of heb je dat inmiddels al gedaan? Mocht je een bezoek hebben gebracht dan lezen we graag wat jij er van vond.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!