Aedelsten Deluxe wordt LEGO GWP

15
3274
Aedelsten deluxe wordt LEGO GWP

De uitslag van de ‘Build a Vintage car to cruise the streets of LEGO Modular Buildings’ bouwwedstrijd is bekend. De grote winnaar zal zijn creatie in 2020 zien verschijnen als Gift With Purchase (GWP) set.

LEGO Ideas Aedelsten Deluxe

Aedelsten deluxe wordt LEGO GWP

Er streden 15 inzendingen om de felbegeerde hoofdprijs. Die bestond uit een selectie LEGO sets en de creatie als GWP set te zien verschijnen in 2020. Nadat LEGO de 15 meest bijzondere inzendingen had geselecteerd, was het aan de LEGO fans hun stem uit te brengen. De grote winnaar is de Aedelsten Deluxe van Versteinert geworden. LEGO zal de set nu onder handen gaan nemen en ergens volgend jaar weg gaan geven als promotie. De vier inzendingen die gezamenlijk de tweede plaats delen kun je hieronder bekijken. De overige inzendingen kun je bekijken op de website van LEGO Ideas.

Wat vind jij van de uitslag?

Wat vind jij van de uiteindelijke winnaar? Heb jij hier ook een stem op uitgebracht, had je liever een ander model willen zien of heb je niets met één van deze modellen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.