Aankondiging LEGO Ideas Doctor Who aanstaande?

0
338
uitgelicht dr who

Zojuist was er enkele minuten een blogentry op LEGO Ideas te vinden met de titel Doctor Who en de mysterieuze inhoud stuff.

Aangezien de entry geplaatst werd door een officiële moderator kunnen we er wel vanuit gaan dat LEGO zich dus voorbereid op een spoedige officiële aankondiging.

lego ideas dr who

UPDATE: 04-10-2015 – Zojuist is er op de LEGO Ideas Facebookpagina de onderstaande foto gepubliceerd met de beschrijving “landing soon”. We verwachten spoedig meer informatie over de LEGO 21304 Ideas Doctor Who set.

LEGO 21304 Ideas Doctor Who

Zodra er meer bekend is plaatsen we dit uiteraard op onze site!

Kijken jullie uit naar de Doctor Who set? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via Facebook of Twitter. Vergeet ons dan gelijk niet te LIKEN en/of om ons te VOLGEN!

Vorig artikelRecordpoging voor hoogste LEGO toren tijdens LEGO World
Volgend artikelLEGO Gingerbread house en Kerst trein bouwinstructies vind je hier!
Ik schrijf sinds september 2015 met veel plezier voor bouwsteentjes.info. Ik ben in de loop van 2014 uit mijn Dark Ages gekropen en zie mezelf meer als een LEGO bouwer dan een LEGO verzamelaar. Liever een mooie MOC dan een MISB Limited Edition. Hierdoor zal ik dus ook vaak posten over MOC's en de nieuwste inzendingen van LEGO Ideas. De series die ik het meeste bouw zijn Architecture, City en Creator (Expert). Ik probeer me wel te beperken tot series met zo min mogelijk Technic elementen omdat dit qua bouwtechniek voor mij geen LEGO-ervaring is.