[Aankondiging] LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book

4
2518
LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book

Van de week had LEGO al een teaser gepost van deze nieuwe LEGO Ideas set, maar we moesten nog even geduld hebben. De embargo is zojuist opgeheven en daardoor mogen we nu eindelijk de LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book officieel aan jullie voorstellen.

LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book

LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book

 

Bouw en speel de klassieke sprookjes Roodkapje en Jaap en de bonenstaak na en laat ze aan iedereen zien met het LEGO® Ideas 21315 Uitklapboek! Als je dit allereerste bouwbare pop-upboek van LEGO stenen openmaakt zie je het beroemde huisje van grootmoeder in het bos met een deur die open kan, een bed en een keuken. Speel het moment na waarop Roodkapje de wolf ontmoet of vervang grootmoeders huisje door het kasteel van de reus, hoog in de wolken. Dit verzamelspeelgoed bevat genoeg stenen om beide sprookjes te bouwen, maar je kunt natuurlijk ook een eigen verhaal bouwen voor een geweldig creatief cadeau. Deze LEGO set is inclusief een boekje met een korte geschiedenis van pop-upboeken, een beknopte geschiedenis van elk sprookje in de set en informatie over de fanontwerpers en LEGO ontwerpers ervan.

– Inclusief 4 LEGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf november 2018: Roodkapje, grootmoeder, de wolf en de reus. Bevat ook 1 microfiguur die nieuw is vanaf november 2018: Jaap.

– Het eerste pop-upboek in de LEGO geschiedenis bevat 2 verschillende LEGO sprookjes: Roodkapje en Jaap en de bonenstaak.

– Bouw en beleef jouw eigen verhalen uit 2 klassieke sprookjes opnieuw met dit leuke fantasiespeelgoed.

– Deze LEGO® Ideas set bevat genoeg stenen om beide sprookjes in de set te bouwen of om je eigen verhaal te bouwen.

– Inclusief een boekje met bouwinstructies, een korte geschiedenis van pop-upboeken, een beknopte geschiedenis van de 2 sprookjes die in de set zitten, plus informatie over de fanontwerpers en LEGO® ontwerpers ervan.

– Het gesloten pop-upboek is ca. 20 cm lang en 13 cm breed, geopend is het boek ca. 28 cm breed.

De set is vanaf 1 november te koop, kent geen VIP Early Access en gaat in Nederland en België €74,99 kosten.

De LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book koop je bij LEGO


We zijn benieuwd naar jouw mening!

Wat vind jij van de LEGO Ideas 21315 Pop-Up Book en ben jij van plan om de set aan je verzameling toe te voegen? We zijn ook benieuwd of je dit vanaf dag één gaat doen of pas op een later moment?

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links