[Aanbieding] Tot 50% korting op Familietickets LEGOLAND Billund

3
9231
Tijdelijke LEGOLAND Billund Resort aanbieding

Mocht je deze zomervakantie naar LEGOLAND Billund willen gaan, dan kun je profiteren van goedkope familietickets. Je kunt namelijk familietickets kopen met korting, en dat scheelt uiteindelijk weer in de portemonnee als je op vakantie gaat.

Korting op Familietickets LEGOLAND Billund

korting LEGOLAND Billund Familietickets

Er zijn twee soorten kaarten beschikbaar, die voor één dag toegang of die van twee dagen. Een familieticket voor twee dagen is uiteindelijk voordeliger te noemen, maar gezien de grootte van LEGOLAND Billund kun je alles is één dag doen. De keuze is aan jou. Mocht je deze zomer niet naar LEGOLAND Billund gaan, dan kun je de kaartje ook op een later moment gebruiken. Dit is maximaal mogelijk tot 3 november 2019.

Tot 40% korting op dagkaarten:

Tot 50% korting op tweedagenkaarten :

Handig om te weten is dat kinderen tot 3 jaar gratis toegang hebben. Begeleiders van minder validen hebben ook gratis toegang. De gekocht kaartjes via Groupon bieden dezelfde toegang als kaartjes die gekocht worden bij LEGOLAND. De geldigheid van de kaartjes is vanaf moment van aankoop tot 3 november 2019.

Ga jij profiteren?

We zijn benieuwd of deze actie jou aanspreekt en of je ervan gaat profiteren. Mocht je naar LEGOLAND Billund gaan, laat het ons dan ook weten. Vinden we leuk 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links