[Aanbieding] TopGear voor €89,95 + LEGO rallyauto

5
2617
TopGear voor € 89,95 + LEGO rallyauto

Momenteel hebben ze van het TopGear Magazine wel een heel aantrekkelijke aanbieding. Je krijgt namelijk bij het afsluiten van een jaarabonnement de LEGO Technic 42109 App Controlled Top Gear Rally Car cadeau.

TopGear voor €89,95 + LEGO rallyauto

LEGO Technic 42109 App Controlled Top Gear Rally Car

Bij het afsluiten van een nieuw abonnement krijg je de LEGO Technic 42109 App Controlled Top Gear Rally Car cadeau. Een abonnement kost inclusief de LEGO set €89,95, terwijl de set los een adviesprijs heeft van €129,99. Dat is een korting van €40 op de set en je krijgt er 12 edities van het TopGear Magazine bij. De Rally Auto is te besturen met LEGO Technic Control+. De actie is geldig tot de voorraad uitgeput is. Zowel Nederlanders al Belgen kunnen zich aanmelden, maar belgen dienen rekening te houden met postale toeslag van €1 per nummer. Je kunt zowel een abonnement afsluiten voor jezelf of cadeau geven aan een ander. Let op dat het cadeau dan naar de betaler wordt opgestuurd.TG178-lego-rallyauto-5

Laat van je horen!

Wat vind jij van de aanbieding? Vind je hem interessant genoeg om hem af te sluiten, weet je iemand anders die hier wel oren naar heeft, of loop je er niet warm voor? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.