[Aanbieding] LEGO Shop promoties december 2018

1
2032
LEGO Shop promoties december 2018

LEGO heeft onaangekondigd een aantal nieuwe promoties in het leven geroepen. Zorg dat je niets mist en bekijk hieronder van welke promoties jij kunt profiteren.


LEGO Shop promoties december 2018

Vanaf 30 november tot en met 24 december zul je via LEGO een aantal gratis sets kunnen verwachten bij een minimale besteding en krijg je 20% korting op alle LEGO Technic sets. Naast dit is er nog 20% korting op de LEGO Advent kalenders en zijn veel sets gemarkeerd met “binnenkort uit de handel”. Hieronder alles op een rijtje.


Gratis LEGO 40293 Christmas Carousel

LEGO Shop promoties december 2018

De LEGO 40293 Christmas Carousel is gratis bij een minimale besteding van €85 op LEGO Shop@Home of in de LEGO Brand Retail Stores. De actie loop van 30 november tot en met 24 december of zolang de voorraad strekt!

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


Gratis LEGO Star Wars 40299 Kessel Mine Worker

LEGO Shop promoties december 2018

De LEGO 40299 Kessel Mine Worker is gratis bij minimale besteding van €55 aan LEGO Star Wars sets op LEGO Shop@Home of in de LEGO Brand Retail Stores. De actie loop van 30 november tot en met 24 december of zolang de voorraad strekt!

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


20% korting op alle LEGO Technic sets

LEGO Shop promoties december 2018

Op LEGO Shop@Home en in de LEGO Brand Retail Stores zullen alle LEGO Technic sets 20% korting krijgen. De actie loop van 30 november tot en met 24 december of zolang de voorraad strekt!

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


20% korting op LEGO Advent Calenders

LEGO Shop promoties december 2018

Op dit moment heeft LEGO de LEGO Advent Calendars in de aanbieding met 20% korting. Voor de actie geldt op=op.

Bekijk promotie op LEGO Shop@Home


Gratis LEGO 5005253 Christmas Reindeer Ornament 2018

LEGO Shop promoties december 2018

Wanneer deze promotie gaat lopen is nog niet duidelijk. Het minimaal te besteden bedrag ook niet. Zodra we meer weten zullen we deze promotie voorzien van de juiste info!


Binnenkort uit de handel

LEGO Shop promoties december 2018Er staan 204 sets op de lijst om binnenkort uit de handel te gaan. Enkele daarvan zijn al uitverkocht, maar er is nog genoeg aanbod te vinden. Doordat LEGO Shop@Home niet echt meewerkt en de sets niet altijd goed weergeeft, kun je het beste de link hieronder volgen voor het volledige overzicht. De pagina is in het Engels omdat de Nederlandstalige shop de sets niet weergeeft. Je kunt wel gewoon bestellen omdat dit Shop@Home Nederland is. Kom je uit België, dan geldt hetzelfde. Voeg de sets toe aan je winkelmand en verander daarna de taal/regio om te bestellen.

Bekijk de sets op LEGO Shop@Home


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de promoties en zit er een promotie tussen waarvan jij gaat profiteren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links