[Aanbieding] LEGO Roller Coaster voor €259,95

0
1299
LEGO Roller Coaster voor €259,95

Deze week zal er elke dag gedurende 24 uur een LEGO set flink in de aanbieding te vinden zijn. Eerder kwamen de LEGO Ideas 21309 NASA Apollo Saturn V, de LEGO Ninjago City en de LEGO Star Wars UCS Millennium Falcon al aan bod. Vandaag is de LEGO Creator Expert Roller Coaster voor een zeer strakke prijs te vinden.

LEGO Roller Coaster voor €259,95

LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster

Met de Roller Coaster haal je flink wat plezier in huis. Het is een grote set die de nodige ruimte in beslag neemt, maar tegelijkertijd veel te bieden heeft. Het bouwen ervan neemt een aantal uurtjes in beslag, maar eenmaal klaar kan het speelplezier beginnen. Met Power Functions (niet inbegrepen) kun je de treintjes van de Roller Coaster automatisch rond laten rijden. Let wel op dat je de set waterpas en stabiel neerzet! De set bestaat uit 4142 onderdelen en bevat 11 Minifigures. De prijs van de set in nu €259,95 (excl. €8,95 verzendkosten) en dat is de laagste prijs die de set tot nu toe heeft gekregen. Heb je op een strakke aanbieding gewacht, dan is dit jouw moment om hem in huis te halen. De aanbieding is enkel vandaag geldig en op=op!

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze aanbieding en is het aantrekkelijk genoeg om toe te slaan of laat je hem aan je voorbij gaan. Laat het weten in een reactie.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links