[Aanbieding] LEGO Minifigures series 19 pre-order (volle doos €179,99)

1
1885
LEGO Minifigures series 19 pre-order

Zoals beloofd hebben we in samenwerking met Minifigure Maddness weer een pre-order aanbieding voor onze lezers. Je kunt een pre-order plaatsen voor een volle doos LEGO Minifigures series 19 en profiteren van korting door middel van een unieke Bouwsteentjes.info kortingscode. De aanbieding is geldig tot en met 30 augustus! 

LEGO Minifigures series 19 pre-order

De aanbieding is enkel geldig voor pre-orders en kan niet worden gebruikt als het product algemeen beschikbaar is. De verkoopadviesprijs van een volle doos LEGO Minifigures series 19 is normaal €199,99. Bij Minifigure Maddness betaal je 184,99 en bij gebruikt van onze kortingscode komt het bedrag terecht op €179,99. Let op dat er nog €4 aan verzendkosten berekend zullen worden. Elke doos bevat drie volledige series aan Minifigures!

LEGO Minifigures 71025 Series 19

Voeg een doos LEGO Minifigures Series 19 toe aan je winkelmand. Voer bij het afrekenen de code Bouw06 in om gebruik te maken van de korting. De dozen worden rond de eerste week van september verscheept. Zoals gezegd geldt de aanbieding enkel op pre-orders.

Wat vind jij van deze aanbieding?

We zijn benieuwd wat jij van deze aanbieding vindt en of je van plan bent ervan te profiteren? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links