[Aanbieding] Gratis LEGO Star Wars 5005704 Mystery Box (BE only)

13
1737

Via LEGO Shop@Home en de LEGO Brand Retail Stores is vanaf nu een nieuwe promotie beschikbaar. Bij aankoop van €85 aan LEGO Star Wars producten krijg je een LEGO Star Wars 5005704 Mystery Box cadeau.


Gratis LEGO Star Wars 5005704 Mystery Box

Voordat je een gat in de lucht gaat springen, de promo is geldig voor een select aantal landen. Nederland valt daarbuiten. Wat de reden is weten we niet. Het is in ieder geval goed nieuws voor de LEGO fans in België, die kunnen hier wel gebruik van maken.

Gratis LEGO Star Wars 5005704 Mystery Box (1)

De Mystery Box bevat vijf LEGO Star Wars items en een code die je kunt gebruiken om één van de drie hoofdprijzen te winnen. De promotie is geldig op LEGO Shop@Home en in de Brand Retail Stores, en loopt maar tot en met 15 april of zolang de voorraad strekt.

  • Elke Mystery Box bevat vijf LEGO Star Wars items. Deze items verschillen per doos en hierdoor kun je één van de volgende producten vinden; LEGO Star Wars Minifigures, LEGO Star Wars Polybags of LEGO Star Wars sleutelhangers.
  • Elke Mystery Box bevat ook een uniek code waarbij je kans maakt op een platina R2-D2, een gesigneerde TC-14 of een sterling zilver R2-D2.

TIP: Mocht jij het niets eens zijn met de keuze van LEGO dat deze promotie enkel in een select aantal landen beschikbaar is, laat het dan vooral weten aan de LEGO klantenservice. De klantenservice is verplicht klachten door te geven. Dit geldt ook voor andere opmerkingen of klachten!

Overige promoties

Op dit moment zijn de onderstaande promoties beschikbaar via LEGO Shop@Home en de LEGO Brand Retail Stores. Meer promoties en aanbiedingen vind je op onze LEGO aanbiedingenpagina.

  • Dubbele VIP punten: LEGO Marvel 76126 Avengers Ultimate Quinjet
  • Dubbele VIP punten: LEGO Marvel 76131 Avengers Compound Battle
  • Gratis LEGO Skating Chicken Pod bij besteding van minimaal €35
  • LEGO City paasbundel met €10 korting
  • LEGO Friends paasbundel met €10 korting
  • LEGO Ninjago paasbundel met €10 korting
  • LEGO Technic paasbundel met €10 korting

LEGO Promoties 2019


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze promo en ga je er gebruik van maken? We zijn ook benieuwd wat jij vindt van het uitsluiten van bepaalde Europese landen, waaronder Nederland. Kun je hiermee leven of vind je het storend? Laat je mening horen in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links