[Aanbieding] Gratis LEGO Polybag bij je bestelling

1
1000
Gratis LEGO Polybag

Voor wie fan is van LEGO Polybags en ze het liefst gratis bij een bestelling krijgt, hebben we goed nieuws. Momenteel krijg je namelijk een gratis LEGO Polybag bij een bestelling vanaf €75.


Gratis LEGO Polybag bij je bestelling

Gratis LEGO PolybagDeze aanbieding is geldig bij degrotespeelgoedwinkel.nl. Afhankelijk van het bestelde thema krijg je – waar mogelijk – een gratis Polybag uit datzelfde thema. Mocht je totale bestelling uit sets bestaan die meerdere thema’s bestrijkt, dan zullen ze willekeurig een Polybag toevoegen. Je kunt tijdens het bestelproces een bericht achterlaten voor Degrotespeelgoedwinkel.nl, het is wellicht de moeite om te vermelden welk thema jouw voorkeur heeft. Zover we nu weten zijn er Polybags beschikbaar uit de LEGO City, LEGO Friends, LEGO Ninjago, LEGO Creator en LEGO DUPLO thema’s. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2019 of zolang de voorraad strekt. De Polybag wordt niet automatisch toegevoegd aan je winkelmand op de website, maar zal wel bij je bestelling zitten.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze actie en denk je dat je ervan gaat profiteren? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links