[Aanbieding] Gratis LEGO pakket spaaractie (t.w.v. €75)

1
3179
Gratis LEGO pakket spaaractie

Bij Dreamland hebben ze momenteel een leuke LEGO spaaractie waarbij je kunt sparen voor een LEGO pakket ter waarde van €75. Deze actie is helaas enkel geldig binnen België.

Gratis LEGO pakket spaaractie

Het pakket waarvoor je kunt sparen is een LEGO Party Box met daarin 10 LEGO Polybags, 10 LEGO uitnodigen en een set naar keuze. Je kunt kiezen uit de LEGO City 60207 Sky Police Drone Chase, LEGO Friends 41359 Heart Box Friendship Pack en de LEGO DUPLO 10886 My First Car Creations. Het pakket heeft een totale waarde van €75.

Gratis LEGO pakket spaaractie

Door online of in de Dreamlandwinkels een LEGO aankoop te doen, krijg je bij elke €10 één sticker. Bij 15 stickers heb je een volle spaarkaart en kun je hem inleveren om een LEGO Party Box in ontvangst te nemen. Online bestellingen dienen afgehaald te worden in één van de Dreamlandwinkels om gebruik te maken van de actie. Deze spaaractie is geldig tot en met 28 september en enkel voor klanten met een Xtra-app of -kaart. Meer informatie vind je op de LEGO Party Box pagina op Dreamland.be.

Overzicht LEGO aanbiedingen
Er zijn meer promoties en aanbiedingen beschikbaar. Kijk voor een volledig overzicht op onze LEGO aanbiedingenpagina.

Dank aan Marc van Dun voor de tip!

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze gratis LEGO pakket spaaractie en ben jij van plan om ervan te gaan profiteren? Laat het weten door een reactie achter te laten onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links