[Aanbieding] Gratis LEGO Movie 2 verzamelkaarten en album

1
739
Gratis LEGO Movie 2 verzamelkaarten en album

Vanaf vandaag heeft LEGO een nieuwe promotie lopen waarbij je The LEGO Movie 2 verzamelkaarten en album kunt bemachtigen.


Gratis LEGO Movie 2 verzamelkaarten en album

Je zal verwachten dat LEGO rond de release van The LEGO Movie 2 dat LEGO met een leuke Polybag op de proppen komt. Het tegendeel is waar, want in plaats van een gratis Polybag komt LEGO met verzamelkaarten en een bijbehorend album. De promotie is al live, maar wordt nergens vermeld. Hieronder de details m.b.t. de gratis verzamelkaarten en album.

LEGO Movie 2 verzamelkaarten en albumDe promotie is enkel geldig voor LEGO VIP leden. Bij besteding van minimaal €40 aan LEGO sets krijgen LEGO VIP leden een gratis The LEGO Movie 2 verzamelalbum met een speciale kaart en drie pakjes met The LEGO Movie 2 verzamelkaarten. Elke pakje kaarten bevat vier willekeurige kaarten die te verzamelen zijn. De actie loopt van 16-01-19 tot en met 24-02-19 of zolang de voorraad strekt. In totaal zijn er 36 kaarten die je kunt verzamelen. Mocht je dubbele hebben, dan raden we aan ze te ruilen met andere LEGO fans om elkaar te helpen de collectie te voltooien.

LEGO Movie 2 70840 Welcome to Apocalypseburg (2)

Mocht je vandaag The LEGO Movie 2 70840 Welcome To Apocalypseburg! gaan bestellen, dan wordt de promotie automatisch aan je winkelmand toegevoegd. We gaan ervan uit dat de actie ook in de LEGO Brand Retail Stores geldig is.

Bekijk deze promotie op LEGO Shop@Home


We zijn benieuwd naar jouw mening!

Wat vind jij van deze promotie en denk je dat jij er gebruik van gaat maken, of laat je het aan je voorbij gaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links