Winacties

Op Bouwsteentjes hebben we geregeld winacties en daar zijn we best trots op. Het weggeven van prijzen is stiekem leuker dan het meedoen of het winnen van een prijsvraag en dit blijven we doen.

De prijzen die we weggeven lopen uiteen van vrijkaartjes voor LEGO musea en beurzen tot aan een volledige serie minfigs tot boeken en LEGO Games. De meeste prijzen kopen we zelf maar enkele worden ook gesponsord en daar zijn we extra trots op. Deze acties zullen geregeld als artikel op de website verschijnen en we proberen telkens een leuke actie op te zetten om het wat uitdagend te houden.

Reactie Winactie

Elke maand maak je automatisch kans op een polybag, deze is te winnen door een reactie achter te laten op de website d.m.v. een account of via de Facebook plug-in. Dit noemen we de ‘Bouwsteentjes Reactie Winactie‘ en is voor iedereen toegankelijk en de enige voorwaarde is dat men reageert op de website. We willen zo LEGO fans activeren om te gaan reageren en te discussiëren want we vinden de mening van anderen erg belangrijk. De winnaar wordt telkens in de eerste week van de nieuwe maand bekendgemaakt.

Voorwaarden en regels

Zoals het gaat met een actie zitten er altijd voorwaarden en regels aan verbonden. Helaas is dit nodig om geen scheve gezichten te krijgen. Gelukkig gebeurt dit zelden maar we dekken ons liever vooraf in dan dat we later een probleem op moeten lossen, dit geldt natuurlijk van twee kanten. Hieronder een opsomming van regels m.b.t. bepaalde winacties.

Reactie Winactie voorwaarden en regels

 • Reacties via de Facebook plugin of een account op de website, maken beide evenveel kans om te winnen. Bij een account op de website graag een unieke naam kiezen zodat we niet 30 Peters of Klaasjes in de reacties voorbij zien komen.
 •  Elke maand kan je opnieuw winnen, ongeacht je al eerder hebt gewonnen.
 •  We loten de winnaars via Naamloten.nl en hebben geen invloed op de uitslag.
 •  Dubbele accounts zijn niet toegestaan en dit wordt gecontroleerd, een gokje wagen heeft geen zin. Wordt je betrapt dan doe je in de toekomst niet meer mee aan de actie.
 •  Fair play: Na 3 keer achtereenvolgend winnen zetten we het account op ‘on hold’. Dit houdt in dat we de desbetreffende persoon 1 maand niet meenemen in de loting.
 •  Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Ook niet als het gaat om voorkeur van de prijs, deze wordt door ons bepaald en is niet onderhevig aan inspraak van de winnaar(s).
 •  Polybags komen uit verschillende thema’s en we maken vooraf niet bekend welke we gaan verloten. Zo blijft het spannend!
 • Verzendkosten zijn voor rekening van Bouwsteentjes.info en enkel bezoekers uit NL/BE kunnen meedoen aan de winactie.
 • Een verloren of beschadigde zending is niet te verhalen op Bouwsteentjes.info.
 • Zodra je wint wordt je naam bekendgemaakt in een artikel, we vragen je dan ons een email met n.a.w. gegevens te sturen zodat we de prijs op de bus kunnen doen. Hebben we binnen 7 dagen geen contact met de winnaar, verloten we de polybag opnieuw onder de deelnemers van de afgelopen maand.

Regels Algemene acties

 •  Elke maand kan je opnieuw winnen, ongeacht je al eerder hebt gewonnen.
 •  We loten de winnaars via Naamloten.nl en hebben geen invloed op de uitslag.
 •  Dubbele accounts zijn niet toegestaan en dit wordt gecontroleerd, een gokje wagen heeft geen zin. Wordt je betrapt dan doe je in de toekomst niet meer mee aan de actie.
 •  Fair play: Na 3 keer achtereenvolgend winnen zetten we het account op ‘on hold’. Dit houdt in dat we de desbetreffende persoon 1 maand niet mee loten in een winactie.
 •  Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Ook niet als het gaat om voorkeur van een prijs, deze wordt door ons bepaald en is niet onderhevig aan inspraak van de winnaar(s) of deelnemer(s).
 • Verzendkosten zijn voor rekening van Bouwsteentjes.info en enkel bezoekers uit Nederland en België kunnen meedoen aan de winactie.
 • Een verloren of beschadigde zending is niet te verhalen op Bouwsteentjes.info.
 • Sponsors zijn niet verantwoordelijk voor de gang van zaken m.b.t. een winactie. Deze leveren enkel de prijs en zijn niet aansprakelijk.
 • Zodra je wint wordt je naam bekendgemaakt in een artikel, we vragen je dan ons een email met n.a.w. gegevens te sturen zodat we de prijs op de bus kunnen doen. Hebben we binnen 48 uur geen contact met de winnaar, verloten we de prijs opnieuw onder de deelnemers van de actie.
 • Enkel je naam wordt bekendgemaakt, je persoonsgegevens blijven wegens ons privacybeleid vertrouwelijk en worden ook niet aan derden doorgestuurd. Zodra dit anders is is dit duidelijk te lezen in het artikel.
 • Zodra je mee doet met een winactie ga je automatisch akkoord met de voorwaarden die van toepassing zijn. Goed lezen dus.

We hopen dat deze regels wat duidelijkheid geven en je activeren om en mee te doen aan de verschillende winacties en om vaker op de website te reageren. Veel plezier met meedoen!

Ik wil graag sponsoren!

Heb jij zelf een LEGO winkel of ben je werkzaam bij een bedrijf dat LEGO producten maakt en je graag via ons een winactie op touw wilt zetten en naamsbekendheid wilt krijgen, dan kan je ons benaderen via email. Stuur ons een mailtje naar redactie@bouwsteentjes.info en we zullen spoedig contact met u opnemen.