Vanaf vandaag gratis verzending bij LEGO Shop@Home vanaf €20

3
1346

Tijdelijk is het minimaal te besteden bedrag voor gratis verzending verlaagd op LEGO Shop@Home. Deze extra promotie hebben we te danken aan de paasdagen die er aan komen en de actie is tijdelijk geldig.

Gratis verzending LEGO Shop@Home vanaf €20


Vanaf vandaag (20 maart), tot en met 9 april 2017 krijg je bij LEGO Shop@Home gratis verzending vanaf €20 aan LEGO producten.

Er is verder geen beperking qua thema en mocht je nou een klein setje willen en onder de verzendkosten uit willen komen dan kan je daar nu van profiteren.

Naast deze actie is er momenteel een gratis LEGO City 30352 Police Car polybag te krijgen bij aankoop van LEGO City sets. Ook hierbij geen minimum qua bestelwaarde.

Alle promoties van maart/april kan je hier vinden. 

Jouw mening telt!

Ga jij profiteren van de verlaagde gratis verzend actief of niet. We lezen het graag in een reactie onder dit artikel of via social media.

Dank aan Hayo voor het melden! 

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je gemakkelijk kan reageren en discussiëren via Disqus!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!

 • Tsjipke Zylstra

  Haha raak nu even in de war…
  Gratis verzenden als in gratis verzenden bij 20 euro of meer..
  Of het setje/plaatje dat met die postpakketjes gratis bij verzenden?

  Ziet er nml zo leuk uit

 • HJ

  Nog even wachten tot 4 april, want dan komt als het goed is de 40252 mini VW Kever promo beschikbaar. En die krijg je bij minimaal €40 volgens de Brickset promo-calender. Hoeven we niet aan te vullen tot €55 voor de gratis verzending. 😉