Over ons

Over ons
Bouwsteentjes.info bestaat sinds 1 september 2014 en is de snelst groeiende LEGO website van de Benelux. Er zijn tientallen Engelstalige websites waar je informatie kunt vinden over LEGO maar een goede Nederlandstalige website bleef tot op heden uit. Om die reden hebben wij www.bouwsteentjes.info in het leven geroepen. Wij voorzien Nederlandse en Belgische LEGO fans van het laatste LEGO nieuws, de beste LEGO reviews, de strakste LEGO aanbiedingen en promoties, verbluffende LEGO MOC’s en onweerstaanbare LEGO winacties. Dat allemaal zonder lid te hoeven worden van een club of forum! Dus helemaal gratis en voor niets.

LEGO Nieuws

nieuwsOns team speurt dag en nacht het internet af voor LEGO nieuws. Wij vinden ons nieuws via online forums, social media, websites en beurzen. Is er belangrijk nieuws over een nieuwe LEGO set of thema? Dan plaatsen wij dit zo spoedig mogelijk op de website. Heb jij nieuws over LEGO en staat dit nog niet op de website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via social media.

LEGO Reviews

Is een set de moeite waard om aan te schaffen? Zitten er bijzondere onderdelen in een set? Valt er een hoop bouw en speelplezier te beleven aan een set? Al deze punten bespreken wij in uitgebreide LEGO reviews. Wij geven onze mening over LEGO sets en proberen de lezer zo goed mogelijk te informeren over de plus en minpunten van een (nieuwe) LEGO set.

LEGO Aanbiedingen

LEGO AanbiedingenWaar vind je de beste LEGO deal en wat zijn de huidige promoties bij LEGO zelf? Die antwoord op die vragen hebben we voor je op onze LEGO Aanbiedingenpagina. We vergelijken geen prijzen maar brengen jou met plezier op de hoogte van de beste deals, de hoogste kortingen en de gaafste promoties. LEGO kopen kan duur zijn, bespaar en check regelmatig de LEGO aanbiedingen.

mocLEGO MOC’s (eigen creaties)

Naast LEGO nieuws en reviews plaatsen we ook regelmatig opmerkelijke LEGO MOC’s. MOC staat voor “My Own Creation” wat mijn eigen creatie betekent. Wij pikken creaties op van bekende LEGO websites en via social media. Daarnaast plaatsen wij zo nu en dan MOC’s die worden ingezonden op de LEGO Ideas website. Heb jij een leuke MOC gezien of heb je er zelf een gemaakt? Laat het ons dan weten…

Alles over LEGO…

Naast deze 4 uitgebreide onderwerpen hebben we nog meer LEGO voor je. Zo kun je bijvoorbeeld ook LEGO evenementen, leuke winacties en overige pagina’s vinden op de website. Uiteraard zijn wij ook te volgen via social media. Bouwsteentjes.info beschikt namelijk over een Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram en Youtube account!

bouwsteentjes_V02

Ons Team

Maak kennis met het team van Bouwsteentjes.info!

Michiel de Ruijter

michiel_overons

In 1986 zag ik het levenslicht en al snel was ik een kleine LEGO fan. Na de dark ages weer aangestoken met het LEGO virus en eigenaar van Bouwsteentjes.info. Ik ben kok van beroep en kan dit vanwege mijn werktijden goed combineren met Bouwsteentjes.info. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met LEGO maar hou er ook van om een stuk te wandelen en lekker te discussiëren. Films en series kijk ik graag samen met mijn te gekke vrouw! Op Bouwsteentjes.info ben ik o.a. verantwoordelijk voor het nieuws, reviews, LEGO Ideas, PR, promoties, eindredactie, onderhoud en het ontwikkelen van nieuwe concepten.

Wesley Vaderswesley_overons

Rustââghhh, geboren en getogen in Den Haag. Sinds 1986 op de aardbol en afgestudeerd als Multi-Media vormgever. Mijn favoriete thema? LEGO Pirates! Arrrrr… Wordt naast LEGO vrolijk van Nederlandstalige muziek, Een goede film of serie, hardlopen, Spinazie a la crème en un bakkie pleur. Hedendaags met veel plezier werkzaam als glazenwasser. Maar waar laat je dan je creativiteit?

Peter Broekstra

Peter BroekstraSinds 2017 schrijf ik reviews voor Bouwsteentjes.info. Het begon allemaal het schrijven van een gastreview. Aangezien dit naar meer smaakte is mij gevraagd of ik meer reviews en retro reviews wilde gaan schrijven. En zo geschiedde! Mijn favoriete thema’s zijn LEGO Scooby Doo, LEGO Star Wars, LEGO Architecture en LEGO Creator Expert. Sinds kort is daar nog een nieuwe verslaving bijgekomen, namelijk het verzamelen van LEGO Star Wars sleutelhangers.

Hayo Jongbloed

Hayo JongbloedAls kind bouwde ik van alles en nog wat met LEGO, maar toen ik ouder werd liet ik de LEGO-liefde lange tijd links liggen. In 2015 kwam die oude liefde echter weer helemaal terug en sinds 2017 ben ik begonnen met schrijven van reviews voor Bouwsteentjes.info. De LEGO thema’s waarin ik het meest geïnteresseerd ben zijn LEGO Star Wars, LEGO Ideas, en LEGO Creator. Binnen Creator dan weer voornamelijk de Creator Expert sets zoals de Modular gebouwen en de Expert Cars, hoewel sommige Creator 3-in-1 sets mij ook erg aanspreken. In het dagelijkse leven ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen die ik ook de liefde voor LEGO probeer door te geven.

Winfried Scherpenzeel

Winfried ScherpenzeelIn 2017 ben ik begonnen met schrijven voor Bouwsteentjes.info maar al sinds heel lang een groot LEGO fan. Ik vind alles leuk wat maar in en rond om een LEGO stad past, daarnaast ook een groot fan van de Modulars, collectable minifiguren en af en toe een grote Technic set.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn opzoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen versterken. Let wel, het zal niet makkelijk zijn om met 6 ongeleide projectielen te werken… Ben jij helemaal onderste boven van LEGO en vind je het leuk om te schrijven over LEGO? Dan ben jij misschien we een mooie aanvulling op ons team! Wij hebben momenteel de onderstaande functies beschikbaar:

Heb je vragen over Bouwsteentjes.info? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of mail naar redactie@bouwsteentjes.info.