LEGO Store kalender Shanghai komt met mooi vooruitzicht 

3
1959

Meestal vinden we toekomstige promoties die LEGO gepland heeft op de Amerikaanse Store kalenders. Dit keer gaat de eer naar de LEGO Store kalender van Shanghai die ons een vooruitblik geeft van wat we wellicht op korte termijn aan LEGO promoties kunnen gaan verwachten.

Voordat je een gat in de lucht gaat springen, is het aan te raden deze promoties en data niet in je agenda te zetten. De promoties komen namelijk zelden overeen qua data en het minimaal te besteden bedrag. Wel is het zo dat we vaak dezelfde promoties in de toekomst in Europa zien verschijnen.

LEGO 5004932 Travel Building Suitcase

De Travel Building Suitcase is verkrijgbaar bij een minimaal te besteden bedrag. We verwachten dezelfde promo rond de zomertijd in Europa.

LEGO Star Wars 30611 R2-D2 Polybag

Deze bouwbare R2-D2 Polybag verwachten we rond May the 4th (4 mei) in Europa. We schatten dat de Polybag gratis zal zijn bij aankoop vanaf €55 aan LEGO Star Wars sets.

LEGO Nexo Knights 5004911 Crafting Kit

LEGO Nexo Knights 5004913 Collector Case

De Crafting Kit en Collector Case zijn gratis bij aankoop van Nexo Knights sets in Shanghai, of een dergelijke promo naar Europa komt is niet bekend maar we gaan er wel van uit.

LEGO 5004468 Iconic Easter Minifigure

Vorig jaar al gemakkelijk te krijgen bij een bestelling op Shop@Home of bij een aankoop in een LEGO Brand Retail Store. Dit jaar te krijgen bij inlevering van de coupon die aan de LEGO muurkalender van 2017 zit.

Tevens weten we dat deze minifig binnenkort beschikbaar zal zijn in andere winkels. Daarover meer later deze maand.

Zoals je kan zien is er nog genoeg dat we kunnen gaan verwachten aan promoties. Zodra we meer weten zullen we dit met jullie delen. 

Tot die tijd kan je hier de promoties van maart/april vinden. 

We willen jouw mening!

Wat vind jij van deze promoties en welke is jouw favoriet, en denk je dat we deze promo’s op korte termijn kunnen verwachten in Europa.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je gemakkelijk kan reageren en discussiëren via Disqus!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!